03.04.2014

Навесні ЗАЗ пропонує приємні ціни та акційний сервіс

Триває весняний розпродаж* автомобілів ЗАЗ. У дилерській мережі Корпорації УкрАВТО діють акційні сервісні пропозиції.

0Весна – вдалий початок Вашого «автомобільного» року. Стати власником автомобілю ЗАЗ у цей час особливо вигідно у зв’язку із розпродажем автомобілів, який діє у всій дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс». Максимальна вигода на автомобілі сягає до 12 740 грн**! Вигідні цінові пропозиції на усі авто від ЗАЗ виробництва 2012 та 2013 рр. діють з 08 березня по 30 квітня 2014 року.

Кожна із легкових моделей ЗАЗ представлена у кузовах седан та хетчбек та має три стандарти комплектацій. Вам потрібне надійне авто для усієї родини? – достойним вибором стане ЗАЗ VIDA! Стильний ЗАЗ Forza прийдеться до душі активній молоді. Народні ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens – гідний вибір для будь-яких дорожній умов! Комерційне рішення з відмінною функціональністю? – ЗAЗ Lanos Pick-Up у кузові фургон.

3Крім того, у мережі Корпорації УкрАВТО діють акційні сервісні пропозиції, які дають змогу привести автомобіль у форму після зими за більш, ніж доступною ціною. Із 17 березня до 30 квітня офіційні сервісні центри, які здійснюють гарантійне та постгарантійне обслуговування автомобілів ЗАЗ, пропонують спеціальні ціни на деякі послуги. Так, клієнти сервісу мають змогу скористатися спеціальними цінами на такі послуги, як шиномонтаж, діагностика або перевірка розвалу-сходження, усього від 111 грн. Акційна сервісна пропозиція за ціною від 199 грн дозволить провести перевірку та заправку системи кондиціонування Вашого авто.

Поспішайте до офіційних автосалонів та сервісних станцій у Вашому регіоні!

Більш детальна інформація  на сайті www.zaz.ua та www.ukravto.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні). Продавець має право змінювати комплектацію та ціну автомобіля без попереднього повідомлення покупця. Ціна формується з урахуванням курсу національної валюти.

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

ДОВІДКА
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена ​​автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якій точці України.

*Розпродаж діє на автомобіль ЗАЗ VIDA SA4870 2012 року випуску з 08 березня по 30 квітня  2014 року в дилерській мережі Філії "АвтоЗАЗ-сервіс". Кількість автомобілів обмежена. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації автомобіля ЗАЗ VIDA SA4870 складає  17,13% станом на 08.03.2014 р.
**Наведена різниця між вартістю автомобіля  ЗАЗ VIDA SA4870  2012 та  2014 рр.  виробництва.