04.04.2014

Новий KIA Soul отримав 5 зірок за безпеку!

Популярний кросовер, продажі якого вже стартували в Україні, здобув найвищу оцінку з безпеки - п'ять зірок - за результатами краш-тестів Національної Адміністрації з Безпеки Руху США (NHTSA).

New KIA Soul вразив пілотів-випробувачів своєю надійністю та міцністю. Завдяки використанню в конструкції кузова високоміцних сталей і багатому набору систем безпеки - KIA Soul зумів показати « п'ятизіркові » результати у фронтальному і бічному краш-тестах, а також у випробуваннях на безпеку при перекиданні.

Масштаб використання сучасних матеріалів при створенні кузова нового KIA Soul вражає: на 31 % його конструкція складається з високоміцних сталей і на 35 % - з над високоміцних.

Друге покоління моделі пропонує водію та пасажирам більш високий рівень захисту. Це і подушки безпеки (тут їх шість - дві фронтальні, дві бічні і дві шторки у всю довжину бічних вікон), і низка сучасних інженерних рішень: чотириканальна ABS з чотирма датчиками, електронна система розподілу гальмівних зусиль (EBD), яка аналізує завантаження і розподіл ваги автомобіля і формує оптимальне зусилля для кожного з гальмівних механізмів.

Як додаткове обладнання для Soul доступні системи допомоги при старті під гору (НAC), контролю тиску в шинах (TPMS), система стабілізації (ESC) та контролю тяги  (TCS).

З 2011 року NHTSA затвердив нову систему оцінки безпеки автомобілів, в рамках якої вимоги стали набагато жорсткішими. За цей час вищу оцінку - п'ять зірок - встигли отримати моделі Optima, Sorento і Sportage.

В Україні продажі нового покоління кросовера KIA Soul вже почалися. Ціни в офіційній дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» стартують від 229 900 грн.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com