10.04.2014

У березні покупці обрали автомобілі ЗАЗ!

У березні 2014 року ЗАЗ знову здобув першість на ринку легкових авто в Україні. Моделі ЗАЗ Sens та ЗАЗ VIDA – у ТОП-5 найбільш популярних автомобілів.

0

Автомобілі ЗАЗ – підтверджена роками якість вітчизняного автомобілебудування, яку без вагань обирають співвітчизники. Так, за результатами продажів усіх легкових авто у березні 2014 року Філія «АвтоЗАЗ-сервіс» повідомляє про 1330 реалізованих авто, що складає долю ринку у 14,1%, та виводить бренд ЗАЗ у лідери продажів.

Найохочіше у березні водії голосували гаманцем за модель ЗАЗ Sens, який «фінішував» у рейтингу із результатом 863 проданих авто. Цей факт робить модель лідером з продажів легкових авто за результатами березня та 1-го кварталу 2014 року. Надійний та невибагливий у користуванні – саме таку репутацію заслужив ЗАЗ Sens серед автомобілістів. Модель оснащена силовим агрегатом об’ємом 1,3 л з механічною коробкою передач вітчизняного виробництва, що характеризується витривалістю, економічністю та стійкістю роботи у всіх режимах.

0У ТОП-5 рейтингу березня і флагманська модель бренду – ЗАЗ VIDA. В офіційних автосалонах дистриб’ютора ЗАЗ VIDA представлена у двох кузовах  (седан та хетчбек) та із 3-ма стандартами комплектації (standard, comfort, lux). Автомобіль оснащений надійними силовими агрегатами виробників зі світовим ім’ям – General Motors та AVL. Доступний у продажі як з механічною, так і з автоматичною трансмісією.

Першого місяця весни підтвердив свою популярність серед українців і народний ЗАЗ Lanos, який упевнено наздоганяє лідерів рейтингу продажів легкових автомобілів.

«У модельному ряді ЗАЗ кожен автомобіль має свої досягнення. Так, ЗАЗ Lanos та ЗАЗ Sens ставали абсолютними лідерами продажів в Україні за результатом року. ЗАЗ VIDA та ЗАЗ Forza у різний час здобували титул кращого доступного автомобіля року. – зазначає Генеральний директор Філії «АвтоЗАЗ-сервіс» Андрій Залуцький. – У той же час, виробник веде постійну роботу з удосконалення своєї продукції, а ми, як дистрибютор, піклуємося про те, аби зробити цю продукцію максимально доступною покупцеві».

0Так, саме зараз у дилерській мережі «АвтоЗАЗ-сервіс» у всіх регіонах України триває розпродаж* автомобілів ЗАЗ. Максимальна вигода на автомобілі сягає 12 740 грн**! Вигідні цінові пропозиції на усі авто від ЗАЗ виробництва 2012 та 2013 рр. діють з 08 березня по 30 квітня 2014 року.

Нагадаємо, що виробник надає покупцю автомобілів ЗАЗ сервісні гарантії, що відповідають європейським стандартам гарантійної політики на обслуговування автомобілів: 3 роки, або ж 100 тис. км пробігу. При цьому міжсервісний інтервал становить 15 тис. км.

ЗАЗ – автомобілі для життя

Більш детальна інформація на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

Відвідайте сторінки ЗАЗ в соціальних мережах:.jpg_02 _-_ .jpg_01

ДОВІДКА
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена ​​автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якій точці України.

*Розпродаж діє на автомобіль ЗАЗ VIDA SA4870 2012 року випуску з 08 березня по 30 квітня  2014 року в дилерській мережі Філії "АвтоЗАЗ-сервіс". Кількість автомобілів обмежена. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації автомобіля ЗАЗ VIDA SA4870 складає  17,13% станом на 08.03.2014 р.

**Наведена різниця між вартістю автомобіля  ЗАЗ VIDA SA4870  2012 та  2014 рр.  виробництва.