10.04.2014

Автобуси ЗАЗ – у лідерах ринку за результатами 1-го кварталу року

За результатами 1-кварталу 2014 року бренд ЗАЗ займає лідируючі позиції в рейтингу продажів автобусів на ринку України. Лідером продажів серед усіх моделей став ЗАЗ А07А.

0

ЗАЗ – кращі традиції вітчизняного машинобудування автобусів, що стабільно користуються попитом споживача! Так, за результатами 1-го кварталу 2014 року бренд ЗАЗ зайняв 2-гу сходинку рейтингу продажів автобусної техніки. Найактивніше здійснювалася реалізація моделі ЗАЗ А07А. Протягом січня – березня 2014 року дистриб’юторська компанія «Юніверсал Моторз Груп» успішно реалізувала 50 одиниць автобусів ЗАЗ А07А. Таким чином, дана модель очолила рейтинг продажів серед моделей усіх брендів автобусів, представлених на ринку України.

4ЗАЗ А07А автобус малого класу для здійснення перевезень на міських та приміських маршрутах. Сконструйований на базі добре відомого шасі ТАТА LPT 613/38 від ТАТА Motors Ltd – виробника зі світовим авторитетом. Оснащений дизельним двигуном ТАТА, який відповідає екологічним нормам токсичності Євро-3, повністю адаптований до українських кліматичних й інших умов експлуатації, та відзначається економічністю. Працює у парі із 5-ступінчатою механічною коробкою передач.

Модель ЗАЗ А07А має пневматичну систему гальм, яка додатково оснащена системою ABS. Це підвищує активну безпеку автобуса, що особливо вагомо, враховуючи його призначення – пасажирські перевезення. Додатковий елемент безпеки під час руху – чотири фари головного освітлення, які забезпечують повну освітленість дороги. Зручність пасажирам забезпечить комфортний та просторий салон, який розрахований на 41 особу та має 23 посадочних місця. Останні можливі у двох варіантах виконання: з м'якими та напівм'якими сидіннями з тканини або шкірозамінника.

7«ЗАЗ А07А – один із найпопулярніших в модельній лінійці автобусів ЗАЗ, що підтверджується вибором вітчизняних перевізників. – коментує Генеральний директор «Юніверсал Моторз Груп» Олександр Погорілий. – Достатньо поглянути на учасників дорожнього руху, в якому громадський транспорт великою мірою представляють саме модифікації даної моделі. Це закономірно, враховуючи переваги моделі над представниками у своїй конкурентній групі».

На думку офіційного дистриб'ютора, такими перевагами є:

• Надійний двигун виробника зі світовим ім’ям
  • Невисокі витрати палива
  • Хороша оптика
  • Значна пасажиромісткість
  • Комфортабельні місця водія та пасажирів
  • Конкурентна ціна

Детальна інформація про автобуси ЗАЗ – на сайті www.bus-truck.com.ua, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-501-752.

Довідка

Дистриб'юторська компанія Юніверсал Моторз Груп, яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA і автобусів ЗАЗ, і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, а також її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.