11.04.2014

Програма лояльності ДОСТУПНИЙ СЕРВІС

З початку квітня і до кінця грудня поточного року, в мережі сервісних станцій Української Автомобільної Корпорації, власники автомобілів брендів Chery, KIA, ЗАЗ, ТАТА у яких закінчилася гарантія і ВАЗ випущених до 01.01.2013г, можуть отримати дисконт на запасні частини і на послуги.

Всім відомо, що тільки за умови якісного і кваліфікованого сервісу, автомобіль будь-якої марки буде служити своєму господареві роками. Добре, якщо автомобіль забезпечений гарантією, і в разі чого, виробник зможе замінити деталь, яка вийшла з ладу. Інша справа , коли автомобіль в процесі експлуатації перестає відповідати умовам гарантії за віком або ж за пробігом.

Оскільки з закінченням гарантійного терміну витрати з обслуговування і ремонту лягають на плечі власника автомобіля, один з найбільших гравців автомобільного ринку, Корпорація УкрАВТО, пропонує скористатися спеціальними умовами, які поширюються на постгарантійні автомобілі. Так як головною умовою для автомобіліста є доступність запасних частин і послуг за ціною, програма лояльності отримала назву «Доступний сервіс», і дозволяє всім бажаючим, на чиї автомобілі закінчилася гарантія, отримати дисконт до 20% на запасні частини і 15 % на послуги офіційного сервісу. Крім цього, дуже важливо, що крім лояльності в плані вартості, клієнт отримує якісні послуги, які надаються досвідченими і кваліфікованими працівниками сервісу, з наданням гарантії на виконані роботи.

Програма лояльності діє по всій території України і поширюється на автомобілі брендів Chery, KIA, ЗАЗ, ТАТА з пробігом більше 100 000 кілометрів або ж випущених до 2011 року , за винятком автомобілів ВАЗ , які повинні бути випущені до 2013 року або ж мати пробіг більше 50 000 кілометрів. З детальними умовами сервісної спецпропозиції можна ознайомитися на дилерських підприємствах Корпорації УкрАВТО. Контактна інформація і координати дилерських центрів , а також станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації можна дізнатися на сайті http://www.ukravto.ua/dealers/search  або звернувшись на «гарячу » лінію 0 800 507 717