14.04.2014

Zegna одягає Maserati

Від нового Maserati Quattroporte Limited Edition by Ermenegildo Zegnaдо одиничних версій, зроблених під замовлення.

17 квітня 2013 між Серджіо Маркіонне (Sergio Marchionne ), CEO Fiat Group і Джільдо Зенья (Gildo Zegna), CEO Ermenegildo Zegna Group було підписано трирічну угоду, що поклала початок довгострокового партнерства двох брендів, які представляють Італійський дизайн і неперевершену якість .

Першим кроком стала участь партнера у святкуванні Сторіччя бренду Maserati. До цієї події був приурочений випуск лімітованої серії нового Maserati Quattroporte by Ermenegildo Zegna.
Флагман Maserati інтерпретований і представлений в нових кольорах, матеріалах, обробці, створених під натхненням від колекції провідної fashion - групи класу люкс для чоловіків. Зокрема, тканини для авто виробляються на історичній фабриці ЛАНІФІЦІО ЗЕНЬЯ у Тріверо.

0

Серія Maserati Quattroporte Limited Edition by Ermenegildo Zegna буде проведена в кількості тільки 100 одиниць. Власникам цих авто буде доступна унікальна колекція аксесуарів Zegna, спеціально розроблена для кожного Maserati.

0

На минулих вихідних Ermenegildo Zegna і компанія Гранд Автомотів (офіційний дистриб'ютор Maserati в Україні) провели спільний захід для своїх клієнтів, де можна було ознайомитися з новою капсульною колекцією Zegna, зробити тест- драйв на абсолютно новому Maserati Quattroporte, побачити останні новинки автомобілів Maserati, в тому числі і модель Maserati Ghibli.

0

У 2015 році повна лінія оздоблень, створених майстрами Zegna буде доступна для всіх моделей Maserati, а з 2016 року будуть запропоновані ексклюзивні колірні та оздоблювальні рішення під замовлення, аналогічні принципом індивідуального пошиття Su Misura.

Детальніше про бренди Ermenegildo Zegna і Maserati на сайтах www.zegna.com  і www.maserati.ua