15.04.2014

Глобальні продажі КIA в березні виросли на 7 %!

У березні 2014 Корпорація KIA Motors реалізувала у всьому світі 262 016 легкових автомобілів. Це на 7,1 % вище, ніж за аналогічний період 2013 року.

Корпорація КІА Motors повідомила дані глобальних продажів у березні 2014 року (експорт, внутрішні продажі і продажі закордонних заводів) легкових автомобілів, SUV/MPV та комерційних авто, які склали більше 262 000 одиниць. Таким чином, у порівнянні з березнем 2013 року продажі КІА у всьому світі зросли на 7,1%.

Згідно з офіційною статистикою компанії, продажі KIA Motors в Китаї виросли на 14,2% (продано 55 208 автомобілів). У Північній Америці цей показник склав 10,3% (60 658 одиниць), в Європі 6,7% (61 487 одиниць), на інших ринках - 3,7 % ( 45 658 автомобілів).

Бестеллером зарубіжних продажів KIA в звітному періоді стала модель Rio, обсяг продажів якої склав 46 894 автомобіля. Компактний кросовер Sportage посів друге місце з обсягом продажів в 38 319 примірників, за ним слідують Cerato, Optima і міський кросовер Soul (продано відповідно 35 578, 25 295 і 17 788 одиниць).

В Україні за результатами першого кварталу 2014 року бестселерами в модельній лінійці КІА є моделі: KIA Sportage, KIA Rio, KIA cee'd, KIA Sorento і KIA Cerato.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com