15.04.2014

Креативні хом’яки підкорюють Україну!

Реклама КІА Soul, яка свого часу була визнана найкращою автомобільною рекламою року у США готова вразити українців. Тим паче, що тепер у серії рекламних роликів з’явилось продовження.

Перша серія рекламних роликів присвячена автомобілю КІА Soul, яка вийшла на екрани у США в 2010 році здійснила нечуваний фурор. Американці були просто в захваті від хом’яків реперів, які у відео виконували пісню групи, популярної в 90-х, Black Sheep - The Choice Is Yours. Герої реклами пропонували глядачам обирати між КІА Soul та іншими транспортними засобами.

У США дебют хом’яків, які читають реп, видався настільки вдалим, що до кінця 2010 року продажі КІА в Америці зросли на 15%, у порівнянні із попереднім роком, повідомляв Bloomberg. За версією Nielsen Automotive Advertising Awards, відео було визнане найефективнішою автомобільною рекламою та здобуло Silver Effie від Американської маркетингової  асоціації.

Не дивно, що через успіх хом’яків, творці реклами вирішили задіяти пухнастих тварин і в наступних кампаніях. Так, вже за рік, у 2011-му хом’яки знялись у новому ролику Share Some Soul («Поділись Соулом»).  Талісмани КІА станцювали під новий хіт LMFAO  «Party Rock Anthem». Презентація 60-секундного відео відбулась під час церемонії нагородження MTV Music Awards 2011.

Далі – краще! В 2012 році хом’яки влаштували справжню вечірку в опері. Окрім дебюту на MTV Music Awards 2012, ролик  крутили перед показами фільмів на великих екранах більш ніж у 18 тисячах кінотеатрів у США. Цього разу яскраві та харизматичні хом’яки опинились в оперному театрі 18 століття. Під композицію Axwell "In My Mind" вони змусили шановану публіку співати та танцювати під ритми 21 століття. У такий спосіб креативна команда просувала КІА Soul 2013 року.

Останній на цю мить рекламний ролик із серії взагалі здійснив фурор. Покликаний продемонструвати абсолютне перевтілення КІА Soul 2014 року, його автори повністю перевтілили і хом’яків. Це потрібно бачити! Під хіт Леді Гага «Applause» товстунчики перетворюються на голлівудських красенів із червоної доріжки. Вони абсолютно оновились як і сам Новий КІА Soul.

Продажі нового KIA Soul вже почались в Україні в офіційній дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО». Ціни на новинку стартують від 277 970 грн. Чекайте на креативну рекламу за участі хом’яків на екранах ваших телевізорів!

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com