16.04.2014

Автосалон КІА «Фрунзе-Авто» переїхав на нове місце!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО», повідомляє про переїзд дилера «Фрунзе-Авто» у місті Харків.

У квітні дилерське підприємство ПАТ «Завод ім. Фрунзе» переїхало у нове приміщення за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 57а. Відтепер це повноцінний 3S-центр під назвою «Фрунзе-Авто», який має шоурум та сервісну станцію (тел. автосалону: (057) 732-29-00, сервісу: 758-83-01, сайт: www.kia-auto.kh.ua).

Автоцентр «Фрунзе-Авто» має загальну площу у 1300 кв.м та обладнаний високотехнологічним альтернативним джерелом енергії - комплексом сонячних батарей, які допомагають зберегти природу і визначають успішний розвиток нашої цивілізації!

Під дахом автоцентру зручно розмістився автосалон площею 720 кв.м із яскравими представниками модельного ряду КІА. Також «Фрунзе-Авто» пропонує сервісний центр та магазин запчастин і аксесуарів.

Внутрішнє та зовнішнє оформлення нового автосалону повністю відповідає фірмовому стилю бренду КІА. Додатковий комфорт гарантують вигідне розташування автоцентру та оснащена парковка для клієнтів.

Завдяки висококваліфікованому персоналу в автосалоні «Фрунзе-Авто» всі охочі мають можливість детально ознайомитись із представленим модельним рядом КІА та отримати відповіді на будь-які питання.

Двері автосалону «Фрунзе-Авто» в Харкові відкриті для всіх автолюбителів, а тепла атмосфера, яскрава продукція та досвідчені консультанти зроблять перебування клієнтів максимально комфортним.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Picanto, Rio(седан та хетчбек), Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com