16.04.2014

Новий KIA Soul завоював дві престижні дизайнерські нагороди!

У 2014 році Новий КІА Soul удостоєний всесвітньо відомих дизайнерських премій: Red Dot Design Award і iF Product Design Award. Автомобіль не сходить з п'єдесталу завдяки своїй винятковій зовнішності та інноваційності.

Новий KIA Soul, продажі якого тільки-но стартували в Україні, з самого початку року прикував до себе загальну увагу дизайнерської громадськості. Так, днями Soul другого покоління був визнаний переможцем у номінації «Промисловий дизайн» у престижному конкурсі Red Dot Design Award. Таким чином, повторивши досягнення свого попередника.

Відзначимо, що до цього нова модель удостоїлася премії у відомому дизайнерському конкурсі iF Product Design Awards 2014.

Новий міський кросовер створили фахівці KIA під керівництвом Пітера Шрайера ( Peter Schreyer ), президента і головного дизайнера KIA Motors Corporation. Пітер Шрайер контролював і розробку дебютної моделі, яка в 2009 році першою серед корейських автомобілів отримала нагороду Red Dot Design Award.

Розробляючи модель другого покоління, дизайнери прагнули перш за все, зберегти яскраву індивідуальність KIA Soul і при цьому внести в його зовнішність свіжі та сучасні риси.

В екстер’єрі моделі KIA Soul другого покоління багато в чому втілилися дизайнерські ідеї, запропоновані в концепт-карі KIA Track'ster, який був представлений в 2012 році на автосалоні в Чикаго. Як і концепт, серійна модель має характерні особливості: нижня решітка трапецієподібної форми; низько розташовані протитуманні фари, рознесені широко по кутах переднього бампера; решітка радіатора у фірмовому стилі KIA «ніс тигра » та багато іншого.

У порівнянні з попереднім автомобілем, нова модель довше на 20 мм, ширше на 15 мм і нижче на 10 мм. Нові розміри і розширена колісна база дозволили підвищити практичність автомобіля, забезпечивши більше простору для пасажирів і багажу.

У салоні нового КІA Soul застосовані високоякісні матеріали обробки. Залежно від комплектації, модель оснащена вентиляцією сидіння водія і переднього пасажира і підігрівом, як для передніх, так і для задніх сидінь, підігрівом керма, системою навігації, системою Park Assistance, аудіосистемою Infiniti, безключовим доступом і запуском двигуна натисканням кнопки, круїз -контролем, камерою заднього вигляду і іншими преміальними опціями.

В Україні новий КІА Soul пропонується з бензиновим двигуном об'ємом 1,6 л . і потужністю в 124 к.с. з механічною або автоматичною коробкою передач. Для шанувальників дизелів авто комплектується дизельним агрегатом об'ємом 1,6 л , потужністю 128 к.с. поки з механікою.

Ціни на новий КІА Soul в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН -АВТО» стартують від 260 205 грн.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com