22.04.2014

KIA в Україні оголошує футбольну Акцію «КІА! Ріо! Гол!»

Тільки зараз купуйте автомобілі КІА та отримайте шанс виграти квитки на фінал Чемпіонату світу з футболу в Бразилії FIFA 2014 або інші цінні призи!

Увага всім футбольним вболівальникам! З нагоди офіційного автомобільного партнерства КІА Motors та Міжнародної Федерації Футбольних Асоціацій (FIFA) офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» оголошує про безпрецедентну Акцію «КІА! Ріо! Гол!»*.

Купуйте автомобілі КІА в офіційній дилерській мережі та отримайте шанс виграти 2 квитки на фінал Чемпіонату світу з футболу в Бразилії FIFA 2014!

У період із 18 квітня по 31 травня 2014 року всі, хто придбає автомобілі КИА у офіційних дилерів зможе взяти участь у розіграші двох квитків на найгучнішу футбольну подію року: фінал Чемпіонату світу FIFA 2014, який відбудеться 13 липня 2014 року в колоритному Ріо де Жанейро, Бразилія.

Умови участі в Акції дуже прості:

-       придбайте будь-який автомобіль з модельної лінійки КІА у вказаний період;

-        заповніть анкету в дилерському центрі;

-       чекайте на вибір фортуни!

Розіграш призів відбудеться 10 червня 2014 року! Переможці будуть визначені за допомогою сервісу випадкового вибору random.org.

Усього будуть розіграні два комплекти білетів (по два квитки кожний) на фінальний матч Чемпіонату світу з футболу FIFA 2014, а також 5 фірмових футбольних м’ячів та 3 сертифікати на придбання спортивних товарів в мережі відомих спортивних магазинів.

Не упустіть можливість стати не лише власником яскравого автомобіля КІА, але й свідком найгучнішої футбольної події світу!

Нагадаю, що в цьому році КІА Motors Corporation вже вдруге є офіційним автомобільним партнером FIFA, ставши  ним вперше в 2010 році. Пристрасть КІА до футболу знаходить відгук у серцях мільйонів вболівальників! Більше того, дане партнерство наближує їх до мрії, адже взявши участь в Акції «КІА! Ріо! Гол!» саме Ви можете опинитись на завітній трибуні!

*Акція діє з 18.04.14 по 31.05.14 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО», де по факту купівлі нового автомобіля КІА покупець (фізична особа), що заповнить, підпише й надасть анкету учасника Акції «Кіа, Ріо, Гол!», може стати учасником розіграшу призів, зазначених в «Положенні про проведення Акції «Кіа, Ріо, Гол!». З детальними умовами Акції можна ознайомитись на www.kia.ua.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com

ФІФА́ (FIFAFédération Internationale de Football Association — Міжнародна федерація футболу) — міжнародний керівний орган футболу і найбільша спортивна організація світу. ФІФА відповідальна за організацію і управління найголовнішими міжнародними футбольними змаганнями, зокрема найвідоміший — чемпіонат світу з футболу. Штаб-квартира ФІФА знаходиться в Швейцарії у місті Цюріх