24.04.2014

Новий КІА Cerato Koup тепер в продажу в Україні!

Cerato Koup другого покоління привабить українців сміливим дизайном, преміальними опціями та динамічним турбодвигуном 1,6 T-GDI!

До літа готові – в Україні з’явився новий КІА Черато Купе. Найпопулярніше купе країни, яке три роки поспіль, з 2010 по 2012 роки, ставало лідером в Україні в класі «купе кабріолет» в Національному рейтингу «Авторейтинг», тепер знову в продажу в новій та свіжій версії.

Абсолютно нову зовнішність КІА Cerato Koup спроектував легендарний Пітер Шрайер  в американському конструкторському бюро Kia в Каліфорнії.

Нова версія компактного спортивного купе відрізняється елегантним профілем, футуристичним динамічним стилем та вишуканим дизайном. КІА Cerato Koup притаманні вужча решітка радіатора, масивний бампер та безрамні двері.

Автомобіль став довший від попередника на 50 мм (45 30 мм), ширший на 15 мм (1780 мм) та вищий на 20 мм (1420 мм). Колісну базу збільшено і тепер вона дорівнює базі позашляховика КІА Sorento (2700 мм). Cerato KOUP має повноцінний 5-місний салон із заднім рядом, на якому з комфортом можуть розміститись три дорослих людини. Крім того, автомобіль має вельми місткий за мірками класу багажник об'ємом 433 літри.

В Україні КИА Черато купе пропонується у комплектації Топ із бензиновим турбо двигуном T-GDI об’ємом 1,6 л. потужністю 204 к.с. з автоматичною коробкою передач.

Новий КІА Черато Купе пропонує цілу низку першокласних систем безпеки:

-       Системи ABS та ESC;

-        Система допомоги при старті вгору;

-       6 подушок безпеки;

-       Система Парк Асистанс;

Крім того, в автомобілі наявні такі преміальні опції, які автоматичний контроль світла, камера заднього виду, круїз-контроль, підігрів керма, система керування автомобілем Flex Steer, що пропонує три режими, та багато іншого. Вартість моделі  - 396 630 грн.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato (седан та купе), сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Quoris.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com