25.04.2014

Визначено переможців акції «Купи Chery і вирушай до Бразилії»

0

Нагадаємо, що всі покупці автомобілів Chery, які придбали автомобілі з 20 березня по 20 квітня, взяли участь в акції від Chery Automobile Co.Ltd яку проводив офіційний дистриб'ютор автомобілів Chery в Україні, компанії «Сі Ей Автомотів». Клієнти компанії отримали можливість виграти квитки на футбол на один з матчів Чемпіонату світу, який цього року проходить в Бразилії. Три щасливчика побачать справжнє футбольне протистояння національних збірних команд Англії та Уругваю!

Переможцями акції стали:

1 . Клієнт Філії «Автоцентр на Теремках», який придбав автомобіль Chery E5

2 . Клієнт ПАТ «Дніпропетровськ - Авто», покупець автомобіля Chery Tiggo

3 . Клієнт ПАТ «Таврія - Авто», який придбав автомобіль Cherry Tiggo

Переможці були визначені шляхом випадкового вибору імен за допомогою лототрону в присутності комісії на території «Автоцентру на Столичному» в місті Києві.

«Хотілося б висловити подяку всім покупцям автомобілів Chery! Дякуємо за довіру. Шалено раді тому, що дана подія відбулася. Футбол завжди був і буде тим видом спорту, який об'єднує людей. І мені здається, це один з тих видів спорту, який змушує переживати справжнісінькі і сильні емоції. - Коментує Генеральний директор компанії «Сі Ей Автомотів» Олександр Ганжа. - Я думаю, кожен футбольний фанат був би радий особисто зануритися в атмосферу «футбольного безумства» у Бразилії. Щиро вітаємо переможців нашої акції. Сьогодні удача була на вашому боці!».

Більш детально про автомобілі Chery і умови акції - на сайті www.chery.net.ua .

ДОВІДКА .

«Сі Ей Автомотів» є офіційним дистриб'ютором автомобілів CHERY в Україні . Компанія працює на ринку України з 2006 року і на сьогоднішній день продано вже більше 70 000 автомобілів. У структуру «СІ ЕЙ Автомотів» входить 79 авторизованих точок продажів і 37 сервісних станцій, які розташовані по всій території нашої країни.

Автобренд Chery і сьогодні продовжує втілювати в життя дух «наполегливої ​​праці та ініціативи». Поставивши перед собою мету - виробляти «надійніші, економічніші і більш екологічні» автомобілі .

Веб-сайт – www.chery.net.ua

Chery на Facebook -  www.facebook.com/CheryUkraine