14.05.2014

Хом’як КІА до Ріо доведе!

На сторінці KIA Ukraine у Фейсбук стартувала безпрецедентна Акція - «Підбери імідж для Хом'яка!»: створюйте імідж для яскравих Хом’яків КІА та отримайте шанс відвідати фінал Чемпіонату світу з футболу в Бразилії 2014, в Ріо-де-Жанейро!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», у рамках підтримки брендом КИА Чемпіонату світу з футболу ФІФА 2014 в Бразилії, розпочинає Акцію на своїй сторінці у Фейсбуці - «Підбери імідж для Хом'яка!».

Одягніть Хом’яка КІА, головного символа моделі Soul, розмістіть його на своїй аватарці та на стіні у Фейсбуці і чекайте на розіграш двох квитків на ФІНАЛ Чемпіонату світу в Бразилії. Найяскравіша футбольна подія відбудеться 13 липня 2014 року в м. Ріо-де-Жанейро.

Головний герой Акції – Хом’як, є офіційним символом моделі KIA Soul і, починаючи з 2008 року, незмінно супроводжує даний автомобіль у рекламних роликах. Друге покоління KIA Soul зазнало повного перевтілення, так само, як і Хом’яки. За допомогою Акції «Підбери імідж для Хом'яка!» Ви можете додати унікальності Хом’яку КІА і показати усім, як він має виглядати.

Акція «Підбери імідж для Хом'яка!» триває з 14 травня по 9 червня 2014 року. Проявіть креативність, створіть власного Хом’яка з унікальною зачіскою та одягом, покажіть його усім друзям в соціальній мережі Фейсбук і отримайте шанс опинитись на Фіналі ЧС з футболу в Бразилії!

Умови участі в Акції дуже прості:

• Лайкніть сторінку КІА на Фейсбуці;
  • Заповніть Анкету Акції;
  • Створіть імідж Хом’яка у спеціальному додатку;
  • Розмістіть його фотографію на своїй стіні в соціальній мережі Фейсбук та на аватарці;
  • Чекайте на розіграш цінних призів!

Розіграш за результатами Акції «Підбери імідж для Хом'яка!» відбудеться 10 червня 2014 року за допомогою сервісу випадкового вибору random.org. Результати будуть оголошені на сторінці КІА у Фейсбук та на сайті www.kia.ua

Окрім комплекту з двох квитків на Фінал Чемпіонату світу з футболу в Бразилії ФІФА 2014, в Акції будуть розіграні 5 фірмових рюкзаків КІА, 5 футболок та 5 кепок.

КІА Motors Corporation співпрацює із ФІФА з 2007 року, підтримуючи світові першості з футболу серед чоловічих та жіночих команд. Пристрасть КІА до футболу знаходить відгук у серцях мільйонів вболівальників!

*Акція діє з 14.05.14 по 09.06.14 в соціальній мережі Фейсбук на сторінці КІА https://www.facebook.com/kia.ua, де по факту участі в Акції «Підбери імідж для Хом'яка!» учасник (фізична особа), що заповнить анкету учасника Акції «Підбери імідж для Хом'яка!», погодиться з умовами участі в Акції та виконає необхідні умови учасника Акції, може взяти участь у розіграші призів, зазначених в «Положенні про проведення Акції «Підбери імідж для Хом'яка!». З детальними умовами Акції можна ознайомитись на сторінці КІА в соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/kia.ua

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato (седан та купе), сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Quoris.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com