26.05.2014

KIA проводить міжнародний футзальний чемпіонат «World Final» в рамках Чемпіонату світу FIFA 2014 в Бразилії ™

З нетерпінням очікуючи на старт найгучнішої в світі футбольної події, більше 8 тисяч аматорських команд з 19 країн взяли участь у відбіркових раундах футзального змагання КІА «Champ into the Arena». 19 найкращих команд-фіналістів було відібрано для участі у Чемпіонаті з футзалу «World Final» в Бразилії, який проходитиме одночасно із 2014 FIFA World Cup Brazil™ у червні цього року.

Фінал  відбудеться у місті Сальвадор. Окрім участі у змаганні, його учасники зможуть також подивитись матч Чемпіонату світу як додатковий бонус.

Започаткований в Південній Америці в 1930-х роках, футзал є міжнародною версією  міні-футболу із власними правилами FIFA.

Команди складаються із шести гравців (п'ять основних та один запасний), кожен матч триває всього 20 хвилин. У футзал грають мільйони людей по всьому світу.

Пан Сун-Нам Лі ( Mr.Soon-Nam Lee), віце -президент KІА з маркетингу коментує цей захід: «Kia співпрацює із ФІФА у ролі офіційного партнера вже не один рік. Ми заохочуємо світ до гри у футзалі та просуваємо цей прекрасний вид спорту. Співробітники Кіа по всьому світу захоплені футболом, а враховуючи наближення Чемпіонату світу 2014, наш захід є чудовою нагодою залучити футбольних вболівальників з різних куточків світу.»

KІА є офіційним автомобільним партнером FIFA з 2007 року і наразі спонсорську угоду подовжено до 2022 року. Більше того, КІА є одним із ключових партнерів (EUROTOP партнер) УЄФА до 2017 року.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato (седан та купе), сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Quoris.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com