07.06.2014

КІА в Україні – ціни ЗАФІКСОВАНО!

Тільки до 30 червня 2014 року бестселлери модельного ряду - KIA Rio та KIA Sportage 2014 року, а також KIA Sorento 2013 року можна придбати за спеціальними, зафіксованими цінами, по комерційному курсу 10, 8 гривні за 1 долар США*:

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», оголошує курс на стабільність. На найпопулярніші моделі бренду ціни зафіксовані по комерційному курсу 10, 8 гривні за 1 долар США.

КІА Rio пропонується в Україні з двома типами бензинових двигунів об’ємом 1,4 та 1,6 літри, потужністю 107 та 123 кінські сил відповідно. В залежності від комплектації КІА Rio може бути оснащено підігрівом керма, передніх сидінь та дзеркал, коректором напрямку світла фар та ін.

Тільки зараз ціни на КІА Rio 2014 року виробництва в офіційних дилерів стартують від 195 000 гривень.

KIA Sportage – автомобіль, який два роки поспіль є переможцем «Авторейтингу» в класі компактних кросоверів, в Україні пропонується із бензиновим двигуном об’ємом 2,0 л та з дизельним  агрегатом, об’ємом 1,7 л.

Зараз Ви маєте можливість придбати КІА Sportage 2014 року виробництва за ціною від 285 000 гривень.

Ціни зафіксовано і на популярну модель КІА Sorento 2013 року виробництва. В Україні Sorento пропонується із бензиновими та дизельними двигунами, об’ємом у 2,4 та 2,2 літри та потужністю у 176 та 197 кінських сил відповідно.

Вже в стартовій комплектації KIA Sorento має системи ABS, ESP, круїз-контроль, підігрів керма та передніх сидінь, задній парктронік, кнопку старту двигуна та ін.

Придбати це винятково стильне та яскраве авто 2013 року за ціною від 399 000 гривень можна тільки до 30 червня 2014 року у дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО».

Акція «Курс на стабільність» - детальні умови:

* Мається на увазі комерційний курс 10, 8 гривні за 1 долар США станом на 28.05.14. Розрахунок здійснюється у гривнах.  Знижені ціни на автомобілі KIA Rio та Kia Sportage 2014 року виробництва, на КІА Sorento 2013 року виробництва з 21.05.2014 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить на КІА Rio – 21 295 грн, на КІА Sportage – 33 210 грн, на КІА Sorento – 74 250 грн. Вказані ціні з ПДВ станом на 28.05.14. Виробник залишає за собою право на внесення змін в комплектації, а Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни, комерційний курс гривні до долара США, в разі збільшення ціни зазначених автомобілів через зміну курсу гривні до іноземної валюти. Акція діє з 28.05.2014 року по 30.06.2014 року в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (www.kia.ua), деталі уточнюйте у консультантів.

Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato (седан та купе), сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Quoris.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com