30.05.2014

KIA в Україні підтримує футбольну команду FC KIA-Club!

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні підтримує футбольну команду FC KIA-Club у рамках футбольного Чемпіонату “Akvilon Sun Cup 2014” в Києві.

2014 рік: бренд КІА і футбол йдуть пліч-о-пліч! Окрім того, що КІА Motors є офіційним автомобільним партнером Чемпіонату світу з футболу в Бразилії FIFA 2014, офіційний дистриб’ютор в Україні, переслідуючи високу мету з популяризації футболу в Україні, підтримав аматорську футбольну команду FC KIA-Club.

Зараз FC KIA Club відстоює честь улюбленого бренду у весняному турнірі “Akvilon Sun Cup 2014”, що триває із 17 травня по 6 липня 2014 року.

У змаганні, організованому Федерацією Футзалу Києва, Київською Авто-Лігою, Банківською Лігою та UMBRO League, беруть участь більше 60 команд. Наразі відіграно 2 гри, за результатами яких FC KIA-Club міцно утримує провідні позиції, зігравши внiчию з володарем минулорiчного Кубку Аквiлон 2013, командою Аеропорту «Київ», з рахунком 2:2. Наступний матч став ще більш тріумфальним: з рахунком 6:0 FC KIA-Club здобула впевнену перемогу над міжнародною командою ADELINA CALL CENTER.

Наступна гра відбудеться вже завтра, 31.05.15, о 13.00 год. FC KIA-Club гратиме із командою ПромІнвестБанку. Не пропустіть можливість по вболівати та підтримати команду улюбленого бренду на трибунах UMBRO Арени, за адресою, м.Київ, вул.Героїв Оборони, 18.

FC KIA-Club існує з 2008 року на базі Українського автомобільного порталу KIA-Club, який об’єднує шанувальників бренду по всій Україні. На цю мить команда, пiд керівництвом  капітана команди, Кулiкова Олександра, є бронзовим призером Відкритого весняного кубку Авто-Ліги 2009 ім. Лобановського, срібним призером Відкритого літнього Чемпіонату Києва «Marоkana Cup» та постійним учасником різноманітних змагань.

KІА ж наразі є офіційним автомобільним партнером FIFA (з 2007 року). Спонсорську угоду подовжено до 2022 року. Більше того, КІА є одним із ключових партнерів (EUROTOP партнер) УЄФА до 2017 року.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato (седан та купе), сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Quoris.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com