05.06.2014

Chevrolet. Твій курс 10.8 !

Офіційний дистриб'ютор Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», зафіксувала курс гривні на позначці 10,8 на обмежений склад автомобілів Chevrolet 2013 випуску: молодіжний і стильний Chevrolet Aveo нового покоління, сімейний Chevrolet Cruze, компактний кросовер Chevrolet Tracker, а також повнорозмірний кросовер Chevrolet Captiva. Таким чином ціни на модельний ряд Chevrolet знижені на суму до 36 480 грн. та на сьогоднішній день стартують від:

Aveo – от 160 920 грн.

Cruze – от 191 160 грн.

Tracker – от 236 600 грн.

Captiva – от 332 760 грн.

Chevrolet Captiva і Chevrolet Tracker - це два яскравих автомобіля, вірних культовим традиціям дизайну Chevrolet. Tracker поєднує в собі чудову маневреність компактного автомобіля з універсальністю кросовера, роблячи його ідеальним варіантом для сучасних міських мандрівників. Більш великий і потужний кросовер Captiva несе в собі елемент престижності. Chevrolet Captiva - це ідеальний компаньйон для тих, хто не проти зануритися в пригоди, але при цьому любить комфорт, додаткові зручності і просторий салон.

Chevrolet Cruze - це автомобіль, побудований на абсолютно новій глобальній платформі GM, яка стала основою для таких моделей автовиробника, як Chevrolet Orlando, Opel Astra нового покоління, а також інноваційних Chevrolet Volt і Opel Ampera. Оновлений дизайн екстер'єру та інтер'єру, стильний салон, інформаційно-розважальна система Chevrolet MyLink, доповнена лінійка двигунів, поліпшена комплектація, нові доступні опції, допрацьовані і поліпшені ходові якості. Ну, і звичайно ж, «5 зірок» в рейтингу безпеки EuroNCAP і найвища якість збірки  - уявіть, що все це може бути поєднано в одному автомобілі. Всі ці нововведення покликані ще більше зміцнити Chevrolet Cruze у статусі бестселера легендарного бренду з більш ніж 100-річною історією і одного з найпопулярніших автомобілів в світі.

Chevrolet Aveo нового покоління - це успішний глобальний продукт корпорації General Motors. Даний автомобіль вже півтора року продається в кількох десятках країн по всьому світу нарівні з Україною і користується незмінно підвищеним попитом, пропонуючи «багато автомобіля» і «відмінну комплектацію» за цілком розумні гроші! Chevrolet Aveo нового покоління кардинально відрізняється від попереднього, являючи собою абсолютно нову модель. Новий Aveo - це продукт світового масштабу, для виробництва якого використовується глобальна платформа General Motors «Gamma 2». Представлений в двох кузовах - седан і хетчбек.

Існує також унікальний і дуже затребуваний фінансовий інструмент Chevrolet Finance. За підтримки виробника GM Korea, дистриб'ютору Chevrolet вдалося створити кредитну програму, яка, по суті, є розстрочкою на 1 рік. За статистикою, більше половини всіх кредитів на автомобілі Chevrolet оформлюються за допомогою цієї програми. Умови кредитної програми Chevrolet Finance враховують різні можливості клієнтів.

Дізнатися більше: www.chevrolet.ua

Для інформації: з питань та коментарів, а також для отримання фотографій та відеоматеріалів, будь ласка, звертайтеся до відділу реклами та зв'язків з громадськістю ТОВ «Дженерал Авто Груп»: т. (044) 201 15 89.

ТОВ «Дженерал Авто Груп» (входить до складу підприємств Корпорації УкрАВТО) є авторизованим ексклюзивним імпортером і дистриб'ютором автомобілів Chevrolet і запасних частин до них.  У 2003 році між компанією « УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (з 2011 року - "Дженерал Авто Груп"), GM DCEE і GM DAT був підписаний договір на поставку машинокомплектів та складання автомобілів Chevrolet, а також запасних частин. Велика мережа дилерських підприємств, в яких можна придбати Chevrolet, охопила всі найбільші міста України. На сьогоднішній день Chevrolet можна придбати в будь-якому регіоні України. Технічну допомогу та консультацію Вам нададуть на спеціалізованих СТО Chevrolet, які оснащені новітнім обладнанням для діагностики і ремонту автомобілів.