05.06.2014

Літні сюрпризи від Opel! Зафіксований курс гривні на рівні 10.8!

Офіційний дистриб'ютор Opel в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», приготувала для своїх клієнтів безліч приємних сюрпризів до початку літа.

По-перше, зафіксований курс гривні на рівні 10,8 до долара на обмежений склад  автомобілів  Opel Astra Classic, Opel Astra NG і Opel Mokka .

По-друге, при покупці флагмана бренду, бізнес-седана Opel Insignia, діє спеціальна пропозиція «2 роки безкоштовного преміум-сервісу для Opel Insignia» (мається на увазі проведення безкоштовних регулярних ТО, шиномонтажу , перевірка розвал-сходження протягом двох років* з моменту придбання автомобіля). Також, при покупці автомобіля Opel Insignia на Вас чекають приємні подарунки**: сигналізація, комплект килимків в салон, поліс ЦВ і автомобільний набір.

По-третє, при покупці Opel Antara діє спеціальна пропозиція «2 роки безкоштовного ТО* + встановлення додаткового обладнання на 10 000 грн на Opel Antara у подарунок**».

A покупці Opel Vivaro зможуть не турбуватися про технічне обслуговування автомобілів протягом 2х років, яке в цей період буде здійснюватися за рахунок дистриб'ютора.

Opel Astra Classic - бестселер модельного ряду Opel в Україні, воістину затребуваний автомобіль. Astra Classic пропонує покупцям відмінну маневреність, точність рульового управління і високу безпеку. Варто відзначити багату комплектацію автомобіля Astra: чотири подушки безпеки, антиблокувальна система гальм (ABS), система розподілу гальмівних зусиль при проходженні повороту (CBC), система допомоги при екстреному гальмуванні, а також електрогідравлічний підсилювач керма (EHPS). Крім того, автомобіль вже укомплектований такими корисними опціями як: кондиціонер, передні електросклопідйомники, електрорегулювання бічних дзеркал з підігрівом, CD-магнітола з управлінням на кермі, протитуманні фари, центральний замок з дистанційним управлінням, рульове колесо зі шкіряним покриттям, яке регулюється як по висоті, так і по вильоту, інформаційний дисплей, 16" структурні диски та багато іншого.

Сімейство автомобілів Opel Astra NG є ключовою моделлю бренду. Приблизно третина всіх автомобілів, що продаються Opel - це Astra NG. Сильні сторони даного автомобіля типові для Astra - новітні технології і широко визнана якість. Це і високоякісна обробка салону та інновації Opel, які привносять в життя нове розуміння комфорту і безпеки водіння. Всі елементи гармонійно поєднуються один з одним: це і адаптивне електронно-механічне шасі, і вдосконалена система адаптивного головного освітлення AFL+, і ергономічні передні сидіння, і система Opel Eye, яка може зчитувати і запам'ятовувати дорожні знаки, а також попереджати водія про ненавмисному зміні смуги руху.

Із запуском Mokka, Opel привніс в сегмент субкомпактних кросоверів безліч унікальних систем допомоги водієві, розроблених німецькими інженерами. І ексклюзивні технології, що підвищують рівень безпеки і комфорт під час руху, тепер доступні ширшому колу покупців. Сюди входить електронна система динамічної стабілізації (ESP ® Plus) з системою допомоги при рушанні на підйомі (HSA) і системою автоматичного контролю швидкості на спуску (HDC) для більш комфортного пересування по гірських дорогах. Стандартна для всіх комплектацій моделі Mokka антипробуксувальна система працює за принципом диференціала підвищеного тертя. Ще одна доступна для автомобілів Mokka система допомоги водієві - адаптивна система головного освітлення (AFL +) на базі біксенонових фар третього покоління. Дана система автоматично регулює дальнє світло, щоб уникнути засліплення водіїв зустрічного транспорту.

Ну і на десерт, Opel Insignia, флагман бренду, бізнес-седан, «Car of the year 2009», «Автомобіль року в Україні 2010».  Opel Insignia отримав більше 50 національних та міжнародних нагород. Покупці підтвердили цей успіх великим попитом: на сьогоднішній день продано більше 400 тис. автомобілів в світі. Сучасні технології, нові бензинові двигуни автомобілів Insignia продовжують успіх флагмана Opel.

Отже, цього літа Opel готовий задовольнити навіть найвибагливіших клієнтів, створюючи спеціальні пропозиції на весь модельний ряд .

Дізнатися більше про Opel в Україні : www.opel.ua

* Мається на увазі можливість придбання за 1,20 грн з ПДВ не більше чотирьох Т.О. Шиномонтаж за планом проводиться восени і навесні (всього 4 заміни за 2 роки).

Перевірка розвал сходження проводиться під час проведення безкоштовного шиномонтажу (всього 4 заміни за 2 роки).

** Мається на увазі можливість покупки за 1,20 грн з ПДВ.

Для інформації: При виникненні питань та коментарів, а також для отримання фотографій та відеоматеріалів, будь ласка, звертайтеся у відділ реклами та зв'язків з громадськістю ТОВ «Дженерал Авто Груп »: тел. (044) 201 15 89.