06.06.2014

Корпорація KІА Motors урочисто передала автопарк для Чемпіонату світу ФІФА 2014 в Бразилії!

410 автомобілів КІА забезпечать безперебійне та безпечне пересування офіційних делегацій та учасників найгучнішої футбольної події світу.

Днями у Сан-Паулу Корпорація КІА Motors провела урочисту церемонію передачі службових автомобілів, які забезпечать транспортування футбольних команд, офіційних делегацій та VIP гостей з усього світу у рамках майбутнього 2014 FIFA World Cup Brasil ™.

"КІА в цьому році знову підтримує найпопулярнішу у світі гру, - наголосив пан Сун-Нам Лі (Mr.Soon-Nam Lee), віце-президент з маркетингу Корпорації КІА Моторс. "Ми дуже раді продовжити нашу активну участь в турнірі, оскільки, на наше переконання, футбольний маркетинг є невід'ємною частиною філософії КІА, а також вагомою складовою для популяризації бренду у світі. Футбол допомагає нам стати сильним гравцем на автомобільній сцені.»

В цьому році, як автомобільний партнер ФІФА, Корпорація КІА Моторс постачає до Оргкомітету Чемпіонату світу з футболу службові авто зі своєї широкої модельної лінійки.

Арсенал із 410 автомобілів КІА, які використовуватимуться під час турніру, включає в себе стильний КІА Sportage CUV та місткий Carnival MPV.

Також окрім службових автомобілів, КІА забезпечить захід і спеціальним Дорожнім патрулем, який буде доступний 24 години на добу протягом усього Чемпіонату. Команда надаватиме підтримку та консультацію у будь-яких ситуаціях, з метою забезпечити максимально комфортне та безпечне пересування учасників заходу.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato (седан та купе), сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Quoris.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com