10.06.2014

КІА в Україні відзначила День народження КІА Клубу!

Цього уікенду у заміській резиденції «КIDEV» відбулось святкування 8-річчя українського КІА Клубу. На захід з’їхались представники KIA-Club.com.ua, ceed Клубу та члени футбольної команди FC KIA Club.

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», привітала своїх шанувальників із ювілеєм. Український КІА Клуб відзначив 8-річчя існування. Відсвяткувати цю радісну подію його члени приїхали до заміської резиденції «КІDEV», де у дружній атмосфері мали нагоду відпочити з родиною та привітати одне одного.

Більше того, на заході учасники мали можливість протестувати такі моделі, як: Sportage FL, New Soul, Sorento, Cerato та cee’d.

Найбільший ажіотаж викликали останні новинки, представлені в Україні навесні 2014 року, а саме Sportage FL та новий КІА Soul.

Підсолодив дійство святковий торт із емблемою бренду, який викликав захоплення у ювілярів.

Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», Ніна Васадзе наголосила: «Нам дуже приємно усвідомлювати, що покупці автомобілів КІА настільки захоплені брендом та його продукцією, що об’єднуються у фан-клуби. 8 років КІА клубу – це серйозний термін, який доводить лояльність наших клієнтів та їхню відданість. Ми бажаємо їм процвітання та наснаги, а дистриб’ютор, своєю чергою, зробить усе можливе, щоб ряди членів клубу та шанувальників зростали».

У перервах між тест-драйвами учасники заходу із задоволенням ділились своїми враженнями на камери провідних автомобільних українських телеканалів, а наприкінці заходу із задоволенням проявили себе не лише, як вправні водії, але і як талановиті кухарі, взявши участь у майстер-класі із приготування страв національної кухні.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Cerato (седан та купе), сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Quoris.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com