19.06.2014

КІА в Україні завершила розіграш квитків на фінал Чемпіонату світу з футболу в Бразилії FIFA 2014!

В офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» добігла кінця Акція «КІА! Ріо! Гол!». А на сторінці КІА у Фейсбук завершився Конкурс «Підбери імідж для Хом’яка!». Переможці обох активностей  виграли по два квитки на фінал Чемпіонату світу з футболу в Бразилії FIFA 2014!

З нагоди офіційного автомобільного партнерства КІА Motors та Міжнародної Федерації Футбольних Асоціацій (FIFA) офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», надала можливість прихильникам бренду стати свідками найгучнішої футбольної події світу – фіналу ЧС 2014 в Бразилії.

Квитки розіграли за допомогою сервісу випадкового вибору random.org. В першій Акції «КІА! Ріо! Гол!» брали участь ті, хто в період з 18 квітня по 31 травня 2014 року купили будь-який автомобіль КІА в офіційній дилерській мережі та заповнили відповідну анкету.

Двома переможцями, які отримали по два квитки на Фінал Чемпіонату Світу з футболу ФІФА 2014 в Бразилії стали Сивохіп А.Р. та Корнійчук О.В.

В Акції на сторінці КІА в соціальній мережі Фейсбук - «Підбери імідж для Хом'яка!», яка тривала з 14 травня по 9 червня 2014 року, теж визначились переможці. Серед усіх, хто лайкнув сторінку КІА Ukraine у Фейсбуці, заповнив Анкету, створив імідж Хом’яка в спеціальному додатку та розмістив його фотографію на своїй стіні в соціальній мережі та на аватарці, фортуна обрала жительку Дніпропетровська – Гаврюшину О.В.

Вітаємо усіх переможців, які тепер мають нагоду стати свідками фіналу Чемпіонату світу з футболу ФІФА 2014, що відбудеться 13 липня 2014 року в місті Ріо-де–Жанейро.

Бажаємо вам видовищного футболу та нових перемог!

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com

ФІФА́ (FIFAFédération Internationale de Football Association — Міжнародна федерація футболу) — міжнародний керівний орган футболу і найбільша спортивна організація світу. ФІФА відповідальна за організацію і управління найголовнішими міжнародними футбольними змаганнями, зокрема найвідоміший — чемпіонат світу з футболу. Штаб-квартира ФІФА знаходиться в Швейцарії у місті Цюріх