20.06.2014

Пітер Шрайер здобув чергову престижну нагороду за досягнення в галузі дизайну!

Пітер Шрайер, Президент і Шеф-дизайнер KIA Motors Corporation був нагороджений престижною нагородою Lifetime Design Achievement від EyesOn Design, яку свого часу отримували такі видатні дизайнери, як Серджіо Пініфаріна, Вальтер да'Сільва і Джорджетто Джуджаро.

Пітер Шрайер отримав Lifetime Design Achievement за досягнення в галузі дизайну від EyesOn Design, що заснована Детройтським інститутом офтальмології - одним з дослідницьких центрів Henry Ford Health System.

Приєднавшись до KIA в 2006 році, Шрайер вдосконалив дизайн марки, зокрема  подарувавши новим моделям характерні грати радіатора «ніс тигра». Зараз Шрайер визначає напрямок дизайну для KIA і керує трьома дизайн-студіями в Кореї, Німеччині та США.

Доктор Філіп Хессбург, головний лікар Детройтського інституту офтальмології, вручаючи нагороду, заявив: «Ми, і всі дизайнерське співтовариство, схвильовані і горді за Пітера. Отримавши цю нагороду, він увійшов у коло зірок автомобільного дизайну ».

Після отримання нагороди Пітер Шрайер прокоментував: «За своє професійне життя мені доводилося вирішувати безліч цікавих завдань, але в KIA на мене чекала, мабуть, найбільш захоплююча задача: перетворити бренд на стильний і молодий серцем, а автомобілі зробити бажанішими та привабливішими. За останні кілька років ми отримали безліч нагород за дизайн автомобілів KIA, але наша робота виходить за межі їхнього зовнішнього вигляду. Це не просто красиві форми і лінії, це - ціла філософія».

З моменту появи цього легендарного дизайнера в рядах КМС, ціла низка моделей КІА була відзначена в різних дизайнерських конкурсах. Зокрема, в різні роки в конкурсі IF Product design award перемагали KIA Optima і KIA Soul. Ці ж моделі, а також KIA Carens, KIA pro_cee'd і cee'd_sw були відзначені в Red Dot Design awards.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com