23.06.2014

CHEVROLET ЗНОВУ З'ЯВИТЬСЯ НА ВЕЛИКИХ ЕКРАНАХ ЦЬОГО ЛІТА!

Марка Chevrolet була відображена у всіх чотирьох частинах «Трансформерів».

У новій частині знімалися моделі Chevrolet Camaro, Corvette Stingray, Aveo і Tracker.

Chevrolet Camaro, легендарний трансформер Бамблбі ("Шершень"), знову з'явиться на екранах 26 червня в продовженні знаменитої кінофраншизи, новому фільмі режисера Майкла Бея «Трансформери: Час вимирання» ("Transformers: Age of Extinction").

1

У нових «Трансформерах» також «зіграє» культовий Chevrolet Stingray - йому дісталася роль автобота Кроссхейр ("Метеор"), а також Chevrolet Tracker (Trax) і Chevrolet Aveo (Sonic) виступлять в образах гоночних автомобілів.

Camaro п'ятого покоління вперше став Бамбл у фільмі «Трансформери» 2007 року, а потім з'явився в цій ролі в 2009 і 2011 роках в сіквелах «Трансформери: Помста занепалих» і «Трансформери: Темна сторона Місяця». У «Часі вимирання» беруть участь два автомобілі Camaro, виготовлені спеціально для зйомок фільму, - модифікований «вінтажний» Camaro SS випуску 1967 року і футуристичний концепт Camaro 2014 року.

«Участь у кінофраншизі" Трансформери "має для нас величезне значення: адже так ми змогли охопити весь світ і показати наші автомобілі глядачам різного віку і знайти нових шанувальників марки Chevrolet, - сказав Тім Махоні, глобальний директор з маркетингу Chevrolet. - Тут ви вчетверте побачите Camaro в ролі Автобота - це роль героя, і вона як не можна краще підходить для зоряної моделі Chevrolet ».

2

Виконавчий віце-президент з міжнародного партнерства в галузі маркетингу студії Paramount Pictures Лі-Енн Стейблс зазначила, що «партнерство та сприяння компанії Chevrolet в зйомках серії художніх фільмів про трансформерів стало одним з найтриваліших прикладів новаторського співпраці бренду і кіноіндустрії за всю історію». «Ми впевнені, - додала вона, - що участь компанії Chevrolet в черговому продовженні легендарної кіносеріі подарує нові, захоплюючі враження глядацької аудиторії "Трансформерів" по всьому світу».

3

Корпорація General Motors надала для зйомок не тільки автомобілі. Декораціями до фільму стали її конструкторське бюро в місті Уоррен штату Мічиган, США, а також випробувальний полігон у Мілфорді і завод в Ленсінгу в цьому ж штаті.

Про фільм «Трансформери. Час вимирання» компанії Paramount

Режисер Майкл Бей. Виробництво - кіностудія Paramount спільно з компанією Hasbro. Ідея стрічки заснована на серії іграшок «Трансформери», що випускається Hasbro. Автор сценарію Ерен Крюгер, в головних ролях Марк Уолберг, Стенлі Туччі, Келсі Греммер, Джек Рейнор, Нікола Пелц, Софія Майлс, Бінбін Лі, Тітус Веллівер, і Т. Дж. Міллер. Для виробництва четвертої частини улюбленої глядачами серії знову зібралася команда, яка працювала над попередніми фільмами франшизи. Це продюсери Лоренцо ді Бонавентура, Іен Брюс, Том десант і Дон Мерфі та виконавчі продюсери Стівен Спілберг, Майкл Бей, Брайан Голднер і Марк Вахрадян.

Компанія «Дженерал Авто Груп» - офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet в Україні виступить партнером кінопрем’єри фільму в Україні, яка відбудеться 24 червня о 19:30 в кінотеатрі «Оскар», що знаходиться за адресою м. Київ, пл. Спортивна, 1-а, ТРЦ «Гулівер».

Для інформації: З питань надання додаткової інформації та коментарів, а також для отримання фотографій та відеоматеріалів, будь ласка, звертайтеся в ТОВ «Дженерал Авто Груп» у відділ реклами та зв'язків з громадськістю: тел. (044) 201-15-89.