07.07.2014

KІА Motors впроваджує провідні інформаційно-розважальні системи через Android AutoTM

• На конференції розробників Google дебютував новий КІА Soul із системою Android AutoTM

Відкритий Автомобільний Альянс (The Open Automotive Alliance ) - консорціум автомобільних та технологічних лідерів галузі,  представив широкому загалу систему Android-AutoTM. Останнє слово в техніці дозволяє водіям легко отримувати доступ до багатьох функцій своїх Android-смартфонів завдяки сенсорній приладовій  панелі в авто.

Інформаційно-розважальна автомобільна система КІА стала однією з перших, що були представлені в рамках Автомобільного Альянсу.

"Здатність "проектувати" додатки та функції смартфону на сенсорний екран в авто надзвичайно бажана опція для водіїв в усьому світі, - наголосив Пол Чу (Paul Choo), директор Лабораторії Силіконової долини. Наша мета - забезпечити більш розумний та безпечний спосіб використання  технологій смартфонів, і розважальна система Kia допоможе нам досягти цієї мети".

На щорічній конференції розробників Google в Сан-Франциско, штат Каліфорнія, запропонована  система Kia була продемонстрована через восьми-дюймовий сенсорний дисплей нового КІА Soul.

Технологія інтуїтивно зрозуміла та проста у використанні, що притаманно усім нововведенням від КІА. Після підключення Android телефону  через стандартний USB роз’єм,  водії можуть проектувати зміст своїх телефонів на сенсорний екран в авто та отримувати доступ до сервісів та додатків телефону.

Завдяки адаптації додатків для використання на дисплеї автомобіля, водії з легкістю зможуть:

-       писати повідомлення;

-       здійснювати телефонні дзвінки;

-       користуватись Google Play Музикою та Google Maps та ін.

Інформаційно-розважальна автомобільна система КІА буде впроваджена  в деяких моделях південнокорейського бренду з 2015 року і входитиме до складу преміум навігації UVO. Щоправда поки дана навігація наявна лише на ринку США.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com