09.07.2014

KIA - один з найбільш «зелених» автомобільних брендів світу!

Корпорація KIA Motors увійшла в десятку найбільш екологічних автомобільних брендів світу і посіла 35 місце в престижному рейтингу Best Global Green Brands, який щорічно складається міжнародним бренд-консалтинговим агентством Interbrand.

KIA Motors Corporation знову довела свою прихильність екологічним принципам, потрапивши в новий топ-лист Interbrand 2014 року.

У рейтингу Best Global Green Brands за традицією беруть участь тільки найбільші компанії, які наочно демонструють дотримання всіх екологічних норм при виробництві, розповсюдженні товару і утилізації. Крім цього, експерти оцінюють і сприйняття бренду як екологічно чистого і з боку споживачів. З цією метою опитується більше 10 000 людей.

Згідно зі звітом Interbrand, КІА з кожним роком дедалі вище просувається в списку виробників екологічних авто.

Важливу роль в даному досягненні грає лінійка електричних і гібридних моделей KIA - Soul EV, Optima Hybrid і седан Cadenza Hybrid. Новий електрокар Soul нещодавно отримав сертифікат незалежної експертної організації TÜV Nord «Оцінка життєвого циклу» (стандарт ISO 14040, що оцінює вплив автомобіля на навколишнє середовище в процесі виробництва і при його використанні).

Поєднання визнаного дизайну, комфортабельного салону, а також гідного запасу ходу (понад 200 км без підзарядки), робить Soul EV відмінним вибором міських жителів. Продажів автомобіля на ринках низки країн Європи варто очікувати вже в другій половині 2014 року.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com