11.07.2014

Бренд KIA визнаний інноваційним та інтелектуальним!

За результатами 2014 року автомобілі КІА отримали найвищу оцінку за загальну якість серед всіх брендів автомобільної галузі, згідно з дослідженням Total Quality Index («Загальний індекс якості»), проведеним компанією Strategic Vision.

Для визначення переможців цього року компанія Strategic Vision опитала більше 38 тисяч автовласників, які придбали нові автомобілі. Згідно з опитуванням, два найпопулярніших автомобіля, що випускаються Kia Motors America (KMA), - Optima і Soul 2014-го модельного року, очолили рейтинги в своїх сегментах.

Модель KIA Soul другий рік поспіль визнана найкращою в сегменті невеликих багатофункціональних автомобілів. Аналітики компанії Strategic Vision в першу чергу звертали   увагу на інноваційні та інтелектуальні бренди і моделі.

При складанні рейтингу Total Quality Index, враховувались надійність автомобіля, наявність технічних проблем, враження від водіння та інші емоційні компоненти, що визначають загальний рівень задоволеності автолюбителя.

У бренда KІА зафіксовано найнижчий відсоток автовласників, що скаржаться на проблеми з автомобілем. Крім того, компанія посіла високе місце в рейтингах за такими показниками, як якість зовнішньої обробки, дизайн і продуманість інтер'єру, а також отримала найвищі бали з безпеки водія і пасажирів.

Результати дослідження Total Quality Index компанії Strategic Vision в черговий раз доводять, яких успіхів Kia зуміла домогтись в реалізації довгострокової стратегії, спрямованої на всесвітнє поліпшення якості і підвищення задоволеності автовласників КІА.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com