23.07.2014

КІА Sorento – надійний автомобіль за стабільною ціною!

Поспішайте: тільки до 31 липня 2014 року один із бестселлерів модельного ряду KIA, модель Sorento 2013 року виробництва можна придбати за зафіксованими цінами, по комерційному курсу 10,8 гривні за 1 долар США*.

Шукаєте надійний автомобіль за стабільною ціною? - КІА Sorento 2013 року виробництва із стартовою вартістю від 399 000 грн. задовольнить ваші потреби.

Тільки до 31 липня 2014 року офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», оголошує курс на стабільність. Модель Sorento 2013 р.в. зараз пропонується за ціною,  зафіксованою по комерційному курсу 10,8 гривні за 1 долар США.

Вже в стартовій комплектації KIA Sorento має круїз-контроль, підігрів керма та передніх сидінь, задній парктронік, кнопку старту двигуна та багато інших корисних та необхідних опцій.

Одним із пріоритетів інженерів завжди є безпека пасажирів. В залежності від комплектації КІА Sorento оснащується системами ABS, ESP, Park Assist, подушками безпеки водія та пасажира, боковими подушками безпеки першого ряду сидінь, датчиком та системою запобігання перевертанню та ін.

В Україні Sorento пропонується із бензиновими та дизельними двигунами, об’ємом у 2,4 та 2,2 літри та потужністю у 176 та 197 кінських сил відповідно.

Придбати це винятково стильне та яскраве авто 2013 року за ціною від 399 000 гривень можна тільки до 31 липня 2014 року у дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО».

Акція «Курс на стабільність» - детальні умови:

* Мається на увазі комерційний курс 10,8 гривні за 1 долар США станом на 28.05.14. Розрахунок здійснюється у гривнах.  Знижені ціни на автомобіль КІА Sorento 2013 року виробництва з 28.05.2014 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить на КІА Sorento – 74 250 грн. Вказані ціні з ПДВ станом на 08.06.14. Виробник залишає за собою право на внесення змін в комплектації, а Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни, комерційний курс гривні до долара США, в разі збільшення ціни зазначених автомобілів через зміну курсу гривні до іноземної валюти. Акція діє з 28.05.2014 року по 31.07.2014 року в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (www.kia.ua), деталі уточнюйте у консультантів.

Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com