23.07.2014

КІА Rio – бестселер модельного ряду за доступною ціною!

Поспішайте: тільки до 31 липня 2014 року один з найпопулярніших автомобілів КІА в Україні -  Rio 2014 року виробництва, можна придбати за зафіксованими цінами, по комерційному курсу 10,8 гривні за 1 долар США*.

Бестселери за доступними цінами: в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» можна придбати автомобіль КІА Rio за ціною, починаючи із 195 000 грн. Ціни зафіксовані по комерційному курсу 10,8 гривні за 1 долар США.

КІА Rio – один з найбільш популярних автомобілів в Україні! За результатами 2012 року, КІА Rio надійно укріпив позиції у п’ятірці найпопулярніших нових легкових автомобілів в Україні.

Торік, у 2013 році, за результатами голосування громадського та журналістського журі Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2013», Rio переміг у номінації «Автомобіль малого класу (А-В клас)» та став першим в одній з головних категорій «Співвідношення ціна/якість».

КІА Rio пропонується в Україні з двома типами бензинових двигунів об’ємом 1,4 та 1,6 літри, потужністю 107 та 123 кінські сил відповідно. В залежності від комплектації КІА Rio може бути оснащено підігрівом керма, передніх сидінь та дзеркал, коректором напрямку світла фар, клімат-контролем та ін.

Приділяючи особливу увагу безпеці, інженери КІА потурбувались про те, щоб кузов автомобіля було сконструйовано з надміцної сталі. В Rio в залежності від комплектації наявні система ABS, подушки безпеки водія та пасажира, передні бокові подушки безпеки і до того ж – бокові шторки безпеки.

Тільки зараз ціни на КІА Rio 2014 року виробництва в офіційних дилерів стартують від 195 000 гривень.

Акція «Курс на стабільність» - детальні умови:

* Мається на увазі комерційний курс 10,8 гривні за 1 долар США станом на 28.05.14. Розрахунок здійснюється у гривнах.  Знижені ціни на автомобіль КІА Rio 2014 року виробництва з 28.05.2014 р. у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить на КІА Rio – 21 295 грн. Вказані ціні з ПДВ станом на 08.06.14. Виробник залишає за собою право на внесення змін в комплектації, а Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни, комерційний курс гривні до долара США, в разі збільшення ціни зазначених автомобілів через зміну курсу гривні до іноземної валюти. Акція діє з 28.05.2014 року по 31.07.2014 року в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (www.kia.ua), деталі уточнюйте у консультантів.

Кількість автомобілів обмежена.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com