30.07.2014

Розпродаж автобусів ЗАЗ та коммерційної техніки ТАТА 2013 року виробництва за цінами 2013 року

Компанія «Юніверсал Моторз Груп» з 3 липня по 31 серпня 2014 року пропонує клиентам автобуси та комерційну технику 2013 року виробництва за привабливими цінами – цінами 2013 року.

Комерційна техніка, що реалізовується компанією «Юніверсал Моторз Груп», володіє широкими функціональними можливостями і пропонується до використання в самих різних сферах, а саме:

- Вантажні автомобілі ТАТА  - будівництво,  вантажні перевезення, сільське господарство, комунальне господарство і пр.;

- Автобуси ЗАЗ – перевезення пасажирів на різних типах маршрутів, перевезення школярів до місць навчання, використання автобусів різними підрозділами міністерств і відомств,  інші види перевезень.

Функціональну, витривалу, невибагливу до експлуатації комерційну техніку можна придбати за вигідними цінами:

Модель, 2013 року  випуска

Роздрібна ціна  з ПДВ, ГРН від

TATA LPT 613  Малотонажний автомобіль (шасі), вантажопідйомність до 4,5 тон

205 000,00

TATA LPT 1116

Середньотонажний автомобіль (шасі), вантажопідйомність до 7,3 тон

270 000,00

TATA LPT 1618

Крупнотоннажный автомобіль (шасі), вантажопідйомність 11 тон

350 000,00

00

Офіційний дистриб'ютор звертає увагу, що на базі шасі ТАТА LPT можливе виготовлення різних видів стандартної і  спеціальної техніки: бортові автомобілі, фургони, евакуатори, крани-маніпулятори, самоскиди, автовежі і багато іншого.

Вигідні цінові пропозиції в період акції діють також і на автобуси, що випускаються «Запорізьким Автомобілебудівним Заводом»:

Модель, 2013 року  випуска

Роздрібна ціна  з ПДВ, ГРН від

ЗАЗ A07A-41

Міський, малий клас, Євро-3, місць для сидіння - 23, загальна пасажиромісткість -  41 чоловік

386 400,00

ЗАЗ A07A3-64

Міжміський, малий клас, Євро-3, місць для сидіння – 31

417 000,00

ЗАЗ A07A3-65

Міжміський, малий клас, Євро-3, місць для сидіння – 31

426 000,00

ЗАЗ A07A1-10

Шкільний, малий клас, Євро-2, місць для сидіння  - 25

335 000,00

ЗАЗ A10С30

Міський, середній клас, Євро-3, місць для сидіння - 24, загальна пасажиромісткість - 60

650 000,00

ЗАЗ A10L50

Туристичний, середній клас, Євро-3, місць для сидіння - 31

900 000,00

064308560

Продукція ЗАЗ визнана та користується попитом: на сьогоднішній день більше 3 тис. автобусів ЗАЗ (I-VAN) перевозять пасажирів по різних маршрутах на території України.

Детальна інформація про моделі ТАТА і автобусах ЗАЗ – на сайті www.bus-truck.com.ua, а також по телефону гарячій лінії 0-800-501-752.

Довідка

Дистриб'юторська компанія Юніверсал Моторз Груп, яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA і автобусів ЗАЗ, і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, а також її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.