01.08.2014

Дилер КІА «Автоцентр на Борщагівці» відзначений Корпорацією КIA Motors за продуктивну роботу!

«Автоцентр на Борщагівці» (ТОВ «Промавтотехсервіс»), що входить до складу офіційної дилерської мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», відзначився найкращими результатами діяльності та розвитку підприємства у 2013 році та здобув звання Платиновий дилер КІА «Platinum Prestige».

Дилери КІА наслідують високі стандарти Корпорації КІА Моторс, яка у 2013 році провела чергову кампанію з оцінки роботи дилерів КІА по всьому світу під назвою KIA Dealer Excellence Program+.Згідно із нею, українські дилери продемонстрували найкращі результати у Східній Європі, випередивши дилерів КІА таких країн, як Туреччина, Азербайджан, Хорватія та Казахстан.

Ефективна робота українського дилера «Автоцентр на Борщагівці» була відзначена окремо, за що підприємство здобуло звання Платиновий дилер КІА.

Дана нагорода є відображенням відповідності високим стандартам обслуговування клієнтів, якості інфраструктури та професійної підготовки персоналу. Саме постійна наполеглива робота у цьому напрямку є запорукою визнання з боку Корпорації КІА Моторс.

«Ми надзвичайно пишаємось тим, що родина КІА в Україні поповнилась Платиновим дилером. Відтепер це почесне звання належить «Автоцентру на Борщагівці». Дана відзнака вкотре доводить – дилери КІА постійно розвиваються, підвищують свою ефективність і прагнуть відповідати світовим стандартам бренду. Все це досягнуто виключно з метою задовольнити потреби наших клієнтів, - відзначила Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», Ніна Васадзе.

Урочисте нагородження дилера відбулось в автосалоні за адресою: м. Київ, вул. Велика Кільцева,2. Також у зв’язку із урочистою подією, дилер розпочинає Акцію «Місяць спекотних пропозицій в «Автоцентрі на Борщагівці». Тільки протягом серпня 2014 року всі покупці  автомобілів КІА в даному автосалоні отримають цінні призи, а саме: на вибір комплект додаткового обладнання, оригінальні аксесуари КІА, наклейки на авто із українським орнаментом та сувенірну державну символіку до Дня Незалежності Україні та багато іншого. Подробиці дізнавайтесь на http://kia-motors.net/.\ або за телефоном (044) 507-13-05.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com