04.08.2014

ASSISTANCE ТЕПЕР НА 3 РОКИ!

ТОВ «Дженерал Авто Груп», офіційний дистриб'ютор автомобілів Opel та Chevrolet в Україні, пропонує своїм клієнтам оновлену програму надання асистанських послуг Assistance. Відтепер кожен власник нового автомобіля Opel і / або Chevrolet з 1 липня 2014 отримує пакет асистанського обслуговування, термін дії якого збільшився на 2 роки і складає відтепер 3 роки.

Нагадуємо, що програма Assistance включає в себе цілодобову підтримку автомобіля - тепер ситуації, коли водій, здавалося, залишився наодинці з автомобілем і проблемою посеред дороги, більше не буде! Професійні диспетчери нададуть необхідну інформацію і допоможуть вирішити питання, які можуть застати зненацька на дорозі.

Пакет асистанських послуг Assistance включає в себе:

• Інформаційні послуги;
  • Організаційні послуги;
  • Послуги евакуації;
  • Послуги технічної допомоги.

Нагадуємо, що 7 вересня 2012 року компанія «Дженерал Авто Груп» запустила програму надання асистанських послуг Сhevrolet Assistance і Opel Assistance з терміном обслуговування в 1 рік з моменту придбання транспортного засобу. Послуги за програмою Assistance надаються асистуюча компанія «Євроасистанс».