08.08.2014

ЧОТИРИ МОДЕЛІ CHEVROLET СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ У КОНКУРСІ AUTOPACIFIC VEHICLE SATISFACTION AWARDS 2014

18-й щорічний конкурс Vehicle Satisfaction Awards оголосив переможців рейтингу серед власників автомобілів 2014 року. Даний конкурс проводиться під егідою найбільшої американської автомаркетингової дослідницько-консалтингової компанії AutoPacific, що проводить безліч авторитетних досліджень у сфері автоіндустрії.

Чотири моделі Chevrolet зайняли перші місця у різних номінаціях в конкурсі AutoPacific Vehicle Satisfaction Awards 2014, в якому визначається ступінь задоволеності клієнтів своїми автомобілями по 50 різним критеріями: починаючи від зручності інтер'єру і комфортності автомобіля, закінчуючи паливною економічністю і продуктивністю. Результати конкурсу ґрунтуються на думках 92000 власників автомобілів, яким були представлені 274 моделі 2014 року від 32-х різних автомобільних брендів!

Цього року бренд Chevrolet отримав чотири нагороди - найбільша кількість серед усіх учасників конкурсу!

Переможцями від Chevrolet в своїх номінаціях стали:

•   Chevrolet Impala - Повнорозмірний легковий автомобіль
  •   Chevrolet Sonic - Економічний автомобіль
  •   Chevrolet Corvette - Спортивний автомобіль
  •   Chevrolet Camaro - Спортивний автомобіль

Chevrolet Impala

Завдяки перемозі в чотирьох номінаціях бренд Chevrolet піднявся на п'ять пунктів у  рейтингу автовиробників в порівнянні з минулим роком, залишаючи далеко позаду, наприклад, Volkswagen і Ford.

«Існуючий модельний ряд Chevrolet - кращий в історії бренду з точки зору дизайну, технічних характеристик, обладнання та безпеки, - сказав віце-президент Chevrolet US Брайан Суїні (Brian Sweeney). - Ми робимо все можливе, щоб покупець був максимально задоволений автомобілями Chevrolet. Чотири нагороди Vehicle Satisfaction Awards від AutoPacific-це прямий тому доказ».

Нагадуємо, що серед вищезгаданих лідерів за версією AutoPacifiс, в Україні офіційно представлені  Сhevrolet Aveo (Sonic) і Chevrolet Camaro, які можна придбати в дилерській мережі ТОВ «Дженерал Авто Груп».