08.08.2014

«МІЙ OPEL ВРЯТУВАВ МЕНІ ЖИТТЯ!»

«Дякую компанії Opel за відмінну німецьку якість!», - саме з цих слів розпочав своє письмове звернення В’ячеслав, який написав в наш офіс за допомогою зворотного зв'язку на офіційному сайті бренду Opel в Україні (opel.ua).

Цитуємо далі в точності передаючи отримане повідомлення:

«Сьогодні мій опель омега в mv6 1995 просто врятував мені життя. У лобовому зіткненні - спрацювало все: і натяжители ременів і подушки безпеки, і йому 19 років. Обійшовся  двома переломами та струсом мозку. СПАСИБІ !!! Фотозвіт на сайті магнолія-тв рено на Здолбунівській на зустрічній .. опель відновленню не підлягає - поліг у дорожніх війнах, але я ЖИВИЙ! 4 зірки краш-тесту - не дарма ... ».

Коротко про ДТП

Зіткнення трьох автомобілів у Києві на вулиці Здолбунівській сталося в четвер 31 липня. За інформацією LB.ua, очевидці стверджують, що автомобіль Dacia на великій швидкості рухався з боку Дніпровської набережної. З невідомих причин Dacia вдарила в задню частину позашляховика Toyota Land Cruiser, що рухався перед нею, після чого вискочила на смугу зустрічного руху та лоб в лоб врізалася в автомобіль Opel, що рухався назустріч. Очевидці кинулися до постраждалих. Один з чоловіків, не виявивши пульс і дихання у водія Dacia, почав робити йому серцево-легеневу реанімацію. Чоловік "качав" серце до приїзду медиків, і, на щастя, роботу серця вдалося відновити. Інші очевидці надали першу допомогу водію Opel і викликали "швидку". Приїхавши лікарі негайно госпіталізували водія Dacia, що знаходився в стані коми, а також водія Opel. Жінка-водій позашляховика не постраждала.

Позиція офіційного дистриб'ютора в Україні

Компанія «Дженерал Авто Груп» - офіційний дистриб'ютор автомобілів Opel в Україні відразу ж відреагувала на отриманий меседж і в першу чергу подякувала В'ячеслава за те, що він високо оцінив німецьку якість, притаманну автомобілям, які вже понад 100 років випускаються під брендом Opel, а також побажала якнайшвидшого одужання постраждалим.

Компанія пишається тим, що завдяки німецькій точності та увазі до деталей, які властиві автомобілям Opel, - вдається врятувати життя людей!

У даній ситуації компанія «Дженерал Авто Груп» прийняла рішення надати В'ячеславу необхідну юридичну консультацію і посильну допомогу, а також знижку на придбання нового автомобіля Opel. Як повідомив нам В'ячеслав, його цікавить Opel Insignia.

Ми раді тому факту, що ті, хто зміг відчути всі переваги автомобілів німецького бренду, залишаються вірні йому ще довгі роки!

Колектив компанії «Дженерал Авто Груп» просить усіх водіїв бути обережнішими на дорозі і не нехтувати безпекою в першу чергу себе і своїх пасажирів!