13.08.2014

АКЦІЯ! «Місяць спекотних пропозицій в Автоцентрі на Борщагівці»

Тільки протягом серпня 2014 року всі покупці нових автомобілів KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» отримають цінні призи: комплект додаткового обладнання на вибір, оригінальні аксесуари KIA і ін.

Телефонуйте прямо зараз за телефоном: (044) 507-13-05 або відвідайте наш салон за адресою: м Київ, вул. Велика Кільцева, 2

Тільки до 31 серпня 2014 року офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» (ТОВ «ПРОМАВТОТЕХСЕРВІС»), що входить до складу дилерської мережі дистриб'ютора «Фалькон-АВТО» розташований за адресою: Велика Кільцева, 2, пропонує Вашій увазі спеціальну літню акцію «Місяць спекотних пропозицій в Автоцентрі на Борщагівці ».

За цей період всі покупці автомобілів KIA в даному автосалоні мають можливість стати власниками корисних і яскравих призів. Кожен покупець гарантовано отримує подарунки* :

Комплект додаткового обладнання на вибір;

Оригінальні аксесуари КІА;

Наклейка на авто з українським орнаментом;

Сувенірна державна символіка до Дня Незалежності України.

А також, приємним сюрпризом для всіх, хто в період з 01 серпня по 31 серпня 2014р. відвідає автосервіс Автоцентру на Борщагівці, діятиме акційна пропозиція **:

Перевірка і заправка системи кондиціювання за 349 грн;

Антибактеріальна чистка кондиціонера приладом 299 грн .;

Огляд автомобіля за програмою виробника «Турбота сім'ї КІА +», і діагностика ходової частини за 79 грн .;

Комплексна мийка за 59 грн.

Кожен, хто скористається акціями, отримує картку програми CarMan & CarWoman номіналом 5%. Власник картки зможе надалі отримувати дисконт у розмірі 5% на послуги сервісу і купівлю запчастин при обслуговуванні автомобіля в «Автоцентрі на Борщагівці».

* Під подарунком мається на увазі придбання за 1,20 грн. з ПДВ. Акція діє з 01.08.2014 по 31.08.2014 року. За детальною інформацією звертаєтеся до консультантів автосалону по тел.: ( 044) 507-13-05.

** Пропозиція діє до 31.08.2014 року. Акційні ціни вказані з ПДВ. Всі розрахунки здійснюються в гривнях.

Нагадаємо, днями «Автоцентр на Борщагівці» був відзначений Корпорацією КІА Моторс за продуктивну роботу і нагороджений званням «Платиновий дилер». Оцінка проходила за програмою КІА Dealer Excellence Program +. «Автоцентр на Борщагівці» отримав найвище визнання, продемонструвавши відповідність стандартам інфраструктури, високий рівень організації торгівлі та післяпродажного обслуговування, а також відмінну якість кваліфікації персоналу.

Довідка:

Наразі модельний ряд KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» налічує 12 моделей - Carens, Quoris, Cerato, сee'd, cee'd Sportswagon, pro_cee'd, Optima, Picanto, Rio (седан і хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

Офіційний дилер автомобілів KIA «Автоцентр на Борщагівці», розташований за адресою: вул. Велика Окружна, 2 - вірний і надійний партнер, що входить в структуру Корпорації УкрАВТО.

Чекаємо на ВАС!

За адресою: м Київ, вул. Велика Кільцева, 2

За детальною інформацією звертайтеся до консультантів автосалону

тел. (044) 507-13-05