14.08.2014

KIA показав перші фото Sorento третього покоління!

При створенні нового екстер'єру дизайнери KIA запозичили елементи стилю у концепту KIA Cross GT, який був вперше представлений на Чиказькому автосалоні в 2013 році.

Від моделі попереднього покоління новій версії Sorento дістались довгий капот і характерні широкі задні стійки.

Стиль екстер'єру Sorento третього покоління розроблений дизайнерським бюро Namyang в Кореї. В розробці стилю також брали участь дизайнери KIA з Франкфурта (Німеччина) і Ірвайна (Каліфорнія, США).

У передній частині автомобіля розташована решітка радіатора з фірмовим «носом тигра» і характерним тривимірним візерунком «діамант». Автомобіль також отримав довгі, витягнуті назад передні фари. Він виглядає більш монументально завдяки опущеній лінії даху, піднесеній «лінії поясу» та більш «м'язевим», округленим обводам задніх кутів.

Новий KIA Sorento став більш обтічним за рахунок:

• збільшеній довжині (на 95 мм до 4780 мм *);

• зменшеній висоті (на 15 мм до 1685 мм);

• подовженій колісній базі на 80 мм (до 2780 мм).

Завдяки цьому пасажирські місця на всіх трьох рядах сидінь стали просторішими.

Під стать екстер'єру суттєво оновився і інтер'єр, який набув рис, характерних для автомобілів преміум-класу.

За словами фахівців, в ході роботи чимало ідей було запозичено у дизайнерів найкращих сучасних моделей швейцарських годинників. Салон нового автомобіля вирізняється м'якими обводами, в ньому стало ще більше приємних на дотик матеріалів та шкіряних елементів, а також з'явився розроблений KIA новітній користувальницький інтерфейс (HMI). Великий інформаційно-розважальний екран знаходиться в центрі приладової панелі, плавні контури якої наче оточують  водія та пасажира, одночасно підкреслюючи просторість великого салону.

Сун Нам Лі, віце-президент з міжнародного маркетингу KIA Motors Corporation зазначив: «Попереднє покоління Sorento мало грандіозний успіх, саме тому ми зберегли ім'я для нової моделі, однак розробили її за цілком новим, унікальним проектом. Ми пропонуємо нашим покупцям безліч технічних удосконалень, свіжі рішення в області зручності та безпеки, а також більш просторий салон, комфортне керування та покращену керованість».

У Кореї нове покоління позашляховика KIA Sorento буде представлено наприкінці серпня, а в Європі автомобіль дебютує 2 жовтня поточного року на Паризькому автосалоні.

* Вказана довжина європейської версії моделі.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com