14.08.2014

Світові продажі КІА в липні зросли на 3,4%!

В липні 2014 року Корпорація КІА Моторс реалізувала в усьому світі 239 841 легкових автомобілів. Це на 3,4% більше, ніж за аналогічний період 2013 року. Бестеллером зарубіжних продажів став КІА Rio.

Корпорація КІА Моторс оголосила дані глобальних продажів в липні 2014 року (експорт, внутрішні продажі та продажі зарубіжних заводів) легкових автомобілів, SUV/MPV та комерційних авто, які становлять майже 240 000 одиниць. Таким чином, у порівнянні із липнем 2013 року, продажі КІА по всьому світу зросли на 3,4%.

Згідно із офіційною статистикою Корпорації, у липні продажі КІА зросли:

• у Китаї на 17,7% (48 032 проданих авто);
  • у Північній Америці на 3,5% (продано 58 614 авто);
  • у Кореї на 1,9% (42 305 реалізованих машин).

В цілому, протягом перших семи місяців 2014 року, світові продажі KІА зросли на 4,1% у порівнянні із аналогічним періодом минулого року, досягнувши 1 682 692 одиниць.

Бестселером зарубіжних ринків в липні 2014 року став КІА Rio, об’єм продажів якого склав майже 40 000 одиниць. КІА Cerato посів друге місце з об’ємами продажів у трохи більше 33 000 одиниць. Бронза дісталась КІА Sportage – майже 33 000 проданих авто. За ними слідують моделі Optima та Soul з результатами приблизно 21 000 та 19 000 відповідно.

Пан Томас О (Tae-Hyun (Thomas) Oh), Віце-президент Корпорації КІА Моторс, наголосив: «Нам дуже приємно спостерігати за постійним зростанням продажів КІА, що зокрема спостерігається у липні на ринках Китаю та США. Завдяки ж старту продажів третього покоління КІА Sorento, що заплановано наприкінці цього року, ми переконані, що наші позиції укріпляться ще більше».

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com