15.08.2014

KІА розширює проект «Green Light» в Малаві, Африка

У столиці Малаві, м. Лілонгве, за сприяння Корпорації КІА Моторс було відкрито нову школу для дітей із незаможних родин. Захід відбувся в рамках корпоративної соціальної відповідальності бренду.

Проект «Green Light» - це глобальна програма допомоги, започаткована Корпорацією КІА Моторс в 2012 році.  Її мета – допомогти великій кількості людей із бідних та віддалених куточків світу досягти успіху в житті.

На сьогодні проект охоплює три країни Південно-Східної Африки: Танзанію, Мозамбік та Малаві.

Днями в столиці Малаві, м. Лілонгве, відбулось урочисте відкриття нової середньої школи, яка готова прийняти до своїх лав усіх охочих до знань дітей. У заході взяли участь більше тисячі місцевих жителів, а також представники КІА.

Пан Чой, голова команди Корпоративної соціальної відповідальності КІА Моторс, наголосив: «Проект «Green Light», завдяки якому ми відкриваємо нову середню школу в Малаві, демонструє головні цінності бренду. КІА ставиться до оточуючих, як до однієї родини, і наш проект покликаний допомогти молодим людям стати незалежними та повірити у стабільне та безпечне майбутнє».

Окрім будівництва навчального закладу в м. Лілонгве, KІА планує підтримати студентів та членів місцевого співтовариства, організувавши позакласні програми ще на п'ять років.

В 2012 році, в рамках проекту, Корпорація КІА Моторс профінансувала будівництво середніх шкіл в Танзанії та Мозамбіку, а також кількох медичних клінік в Малаві.

Бренд КІА планує підтримати проект «Green Light» до 2018 року, інвестувавши загальну суму у 14 мільйонів доларів США.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, сee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportagе.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 67 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com