22.08.2014

ПОПУЛЯРНИЙ СТИЛЬНИЙ МІНІ-КРОСОВЕР: 100 000 ЗАМОВЛЕНЬ НА OPEL ADAM

• Палітра фарб для міста: чемпіон індивідуалізації продовжує завойовувати серця покупців;
• Ультрасучасний: ADAM з інформаційно-розважальною системою IntelliLink і бензиновим турбомотором нового покоління;
• Поповнення сімейства - для любителів пригод: «здоровань» ADAM ROCKS готовий до старту

Opel Adam - стильне авто для міста

Рюссельсхайм. Яскравий міський автомобіль Opel ADAM не залишив байдужими експертів і покупців, завоювавши безліч нагород і встановивши нові стандарти в сегменті стильних компактних автомобілів. З'явившись на ринку на початку 2013 року Adam отримав більше 100 000 замовлень, з яких 3000 на ADAM ROCKS. Відчуття від водіння стануть яскравішими завдяки ультрасучасному і надекономічний 1,0-літровому двигуну нового покоління, м'якому відкидному даху Swing Top, а також додатковим можливостям для індивідуалізації кожного автомобіля.

«Інтерес покупців до Opel ADAM вказує на те, що ринок вже давно чекав таких автомобілів - в них відображається особистість самих власників, оскільки можливості для індивідуалізації практично необмежені, - сказав голова правління Opel д-р Карл-Томас Нойман (Dr. Karl-Thomas Neumann), - А для любителів пригод тепер в нашій лінійці є неймовірно яскравий і модний "здоровань" ADAM ROCKS ».

Для нового міського кросовера ADAM ROCKS так само доступна можливість самостійно підібрати колір кузова, даху, оздоблення салону, зробивши кожний автомобіль неповторним. Захисний чорний «обвіс» по периметру кузова і сріблясті захисні пластини роблять зовнішній вигляд ADAM ROCKS ще більш атлетичним. М'який відкидний дах Swing Top складається натисканням кнопки всього за п'ять секунд, забезпечуючи відчуття безкрайнього простору над головою.

Багато нового з'явилося і під капотом моделей Opel ADAM  і ADAM ROCKS. На додаток до вже знайомих атмосферних моторів Opel вперше пропонує потужний і економічний двигун 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo. Він працює в парі з новою шестиступінчастою коробкою передач з низьким рівнем тертя. Трициліндровий двигун з алюмінієвими деталями корпуса доступний у двох потужностях - 66 кВт / 90 к.с. і 85 кВт / 115 к.с. Обидва агрегати відрізняються зразковою паливною економічністю, низьким рівнем викидів СО2, плавністю роботи і високою віддачею. Двигун 90 к.с. викидають в атмосферу всього 99 г / км СО2, що є відмінним показником для бензинового двигуна.

кращий автомобіль для міста

ADAM ROCKS також оснащений інформаційно-розважальною системою Opel IntelliLink з повним набором мультимедійно-комунікаційних функцій і додатків. Система з 7-дюймовим кольоровим сенсорним екраном повністю сумісна з новітніми смартфонами на базі операційних систем Android і iOS.

Для інформації: З питань надання коментарів, а також для отримання фотографій та відеоматеріалів, будь ласка, звертайтеся в ТОВ «Дженерал Авто Груп» в відділ реклами та зв'язків з громадськістю: тел. (044) 201-15-89.