03.09.2014

Ціни на KIA Sportage FL знижено!

Оновлений КІА Sportage, який навесні 2014 року прибув до України, тепер можна купити за новою, зниженою ціною: від 328 900 грн!

Ціни на автомобілі КІА падають: в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» нова ціна  KIA Sportage FL стартує від 328 900 грн.

Поспішайте придбати автомобіль, якому вже віддали своє серце тисячі українців: у 2013 році Sportage став кросовером №1 в Україні за результатами конкурсу «Авторейтинг», в якому відзначаються найулюбленіші автомобілі українців за підсумками року. А за 6 місяців 2014 року Sportage - найпопулярніший автомобіль в модельній лінійці КІА.

КІА Sportage FL зазнав цілої низки вдосконалень. До оновленого дизайну екстер’єру моделі належать: нова решітка радіатора та нові світлодіодні задні ліхтарі. Інтер’єр Sportage вирізняється ширшим використанням м’яких на дотик матеріалів та новою панеллю приладів Supervision.

Sportage 2014 року також має широкий набір нових функціональних можливостей в залежності від комплектації, які підвищують його привабливість для українських покупців. До наявних опцій належать: нова аудіосистема преміум-класу з 4,3-дюймовим сенсорним екраном та камерою заднього огляду, система керування автомобілем KІА FlexSteer із трьома режимами, кермо з підігрівом, сидіння водія з електроприводом регулювання та нові роз’єми USB для iPod.

В Україні покупцям оновленої моделі Sportage 2014 року пропонують дизельний двигун об’ємом 1,7 л та 2,0 л потужністю 115 та 184 к.с. відповідно. Дизельний варіант комплектується механічною або автоматичною коробками передач. Для шанувальників бензинових версій КІА Sportage FL запропоновано із двигунами об’ємом 2,0 л, потужністю 154 к.с. з автоматичною трансмісією.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com