04.09.2014

Бренд KIA представив Sorento третього покоління!

У Кореї пройшла світова прем'єра нового КІА Sorento. Cтрімкий вигляд автомобіля разом із збільшеним простором в салоні і безліччю інноваційних рішень виводить кросовер на наступний рівень преміальності.

Дизайнери нового KIA Sorento назвали стилістичну концепцію моделі - "Вуличний вовк". Передня частина новинки примітна завдяки потужній оптиці та збільшеними гратами радіатора, що прикрашені тривимірним ромбоподібним візерунком. Дане рішення було запозичене у нашумілого концепту KIA Cross GT.

У профілі Sorento третього покоління збережено безліч вже відомих рис - це, наприклад, довгий капот і характерна широка задня стійка. У той же час, варто відзначити досить низьку лінію даху і, навпаки, високу лінію "пояса", що надає кросоверу стрімкого і одночасно м'язистого  вигляду.

Ззаду модель відрізняється потужним силуетом і незвичайною пластикою дверей багажника. Цього фахівцям KIA вдалось досягти завдяки новій лазерній технології зварювання, що було використано в історії компанії вперше.

Чималу частку витонченості новому Sorento забезпечують збалансовані габарити - кроссовер став довшим на 95 мм (до 4780 мм), трохи ширшим (на 5 мм) і при цьому нижчим на 15 мм (1685 мм).

Важливо відзначити, що екстер'єр створювався не тільки під керівництвом дизайн-студії KIA в Кореї, але і при безпосередній участі дизайнерських центрів у Франкфурті, Німеччини та Каліфорнії, США.

Дизайнери на славу попрацювали і з інтер'єром. Салон Sorento третього покоління оброблений матеріалами неперевершеної якості, а ретельно підібране поєднання м'яких матеріалів і шкіри створює відчуття справжньої розкоші.

У прагненні задовольнити найвищі клієнтські очікування, інженери KIA приділили особливу увагу кожному аспекту, що впливає на їздові характеристики кроссовера, і попрацювали над поліпшенням не тільки двигунів, але і підвіски.

Новий КІА Sorento буде доступний з п'ятьма силовими агрегатами, в залежності від ринку продажів, потужністю від 172 к.с. до 270 к.с. Палітра двигунів включає бензиновий об'ємом 2,4 л. (GDI), 2,4 л і 3,3 л. (MPI), а також турбо-дизельні "R" агрегати об'ємом 2,0 л. і 2,2 л. На ринку України лінійка двигунів буде визначена виробником в найближчий час.

Поряд з приголомшливим рівнем захисту салону від шумів і вібрацій в арсеналі нового Sorento присутня низка значних доопрацювань шасі - в пріоритетах інженерів KIA значилися комфорт, стійкість на високих швидкостях і керованість.

У передній частині конструкції ходової частини просто на рульовій рейці встановлений новий електропідсилювач керма R-MDPS, який робить ще більш гострою реакцію при управлінні. Це  забезпечує кросоверу статус однієї з найбільш спортивних моделей в сегменті.

На додаток, варто звернути увагу на широкий набір найсучасніших систем безпеки автомобіля. Покупцям будуть доступні на вибір:

• ASCC (адаптивний круїз-контроль);

• LDWS (система стеження за розміткою);

• FCW (попередження фронтального зіткнення);

• BSD (система контролю «сліпих» зон);

• LCA (допомога при зміні смуги);

• RCTA (система стеження за трафіком позаду автомобіля);

• SLIF (стеження за встановленими обмеженнями швидкості).

Європейська прем'єра КІА Sorento третього покоління відбудеться вже зовсім скоро: 2 жовтня 2014 року в рамках Паризького Автосалону.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com