05.09.2014

Врожай знижок від КІА: економія до 61 750 грн!

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», оголошує глобальне зниження цін. Тільки до кінця вересня 2014 року такі моделі, як КІА Rio, Soul, Sorento, Cerato, Cerato Koup, Optima, Carens та Picanto можна придбати за вигідною пропозицією.

Час збирати врожай знижок від КІА! Одразу на 8 моделей КІА зменшено ціни: Rio, Soul, Sorento, Cerato, Cerato Koup, Optima, Carens та Picanto з економією до 61 750 грн*!

Модель КІА

Розмір зниження (грн)

Rio

-        19 500

Soul

-       10 400

Optima

-       55 900

Sorento

-       55 900

Cerato

-       40 755

Cerato Koup

-       30 000

Carens

-       61 750

Picanto

-       28 600

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена. Пропозиція триває тільки до кінця вересня 2014 року.

* Мається на увазі зниження ціни на автомобілі КІА Picanto, Rio та Carens 2014 р.в., KIA Cerato, Optima, Soul та Sorento 2013 та 2014 р.в. з 03.09.14 у порівнянні з цінами станом на переддень. Конкретний розмір зниження залежить від комплектації. Максимальне зниження становить: на Picanto – 28 600 грн., на Rio 2014 р.в. – 19 500 грн., на Optima – 55 900 грн., на Carens – 61 750 грн., на Cerato  - 40 755 грн.; на Cerato KOUP – 30 000 грн., на Soul – 10 400 грн.; на  Sorento – 55 900 грн.

Станом на 03.09.14 ціни на Picanto – від 189 800 грн., на Rio – від 202 800 грн., на Kia Carens – від 354 250 грн., на КІА Cerato  – від 241 345 грн.; на Cerato KOUP – від 399 100 грн., на Kia Optima – від 306 800 грн., на KIA Soul – від 247 000 грн.; на KIA Sorento – від 427 700 грн. Ціни включно ПДВ. Продавець має право без попереднього повідомлення внести зміни в умови акції, в т.ч., але не обмежуючись, змінити ціни в разі збільшення ціни зазначених автомобілів через зміну комерційного курсу гривні до іноземної валюти. Акція діє з 03.09.14 по 30.09.14 в дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (шукайте на – www.kia.ua). Кількість автомобілів обмежена.

2. Гарантійний термін 5 років або 150 000 км пробігу, в залежності від того, що наступить раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені в сервісній документації.

3. КІА Асістанс - програма надання асистанських послуг. Детальні умови – у супровідній документації до автомобіля.

4. Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів – згідно тарифів операторів.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com