22.09.2014

На Міжнародному Автосалоні в Парижі відбудуться прем'єри нового KIA Sorento, оновлених KIA Venga та КІА Rio!

На Міжнародному Автосалоні в Парижі 2 жовтня 2014 року бренд KIA представить цілу серію новинок. В Європі вперше покажуть KIA Sorento третього покоління, оновлений компактвен KIA Venga та один з найпопулярніших автомобілів у модельній лінійці - оновлений КІА Rio.

Новий KIA Sorento, що створений на абсолютно новій платформі, виходить на наступний рівень преміальності.

Новий Sorento запозичив ряд дизайнерських рішень у концепт-кара KIA Cross GT 2013 року. Зокрема, це більш вертикальна решітка радіатора у фірмовому стилі «ніс тигра», фари головного світла, які переходять в площину передніх крил, а також більш динамічний і стріловидний силует.

Новинка запропонує водієві і пасажирам ще більш просторий салон, матеріали обробки преміального рівня якості, а також широкий набір високотехнологічного обладнання. Приміром, буде доступна система кругового огляду Around-View Monitor, яка полегшує маневрування при парковці і інтелектуальна система відкриття дверей багажного відсіку Smart Power Tailgate.

Новий Sorento став довшим, ширшим і при цьому нижчим від попередника. Колісна база також збільшилася. Це позитивно позначилося на просторі салону і практичності. Обсяг багажного відсіку збільшився до 605 літрів (VDA).

Для європейських покупців Sorento буде запропонований з трьома видами двигунів: бензиновий (GDI) обьемом 2,4 л, а також два турбо дизельних: 2,2 л і 2,0 л. У продаж в Україні новий КІА Sorento надійде на початку 2015 року.

Оновлений КІА Rio

KIA Rio 2015 властиво зовнішнє оновлення, яке відобразилося в свіжих рисах екстер'єру та інтер'єру.

Зокрема модель отримала оновлений передній бампер і протитуманні фари, а також вдосконалений «оскал», відомий як фірмовий «ніс тигра».

В салоні автомобіля до себе відразу приковують увагу вставки хрому і нова аудіосистема. Опціонально в новому Rio будуть доступні DAB цифрове радіо і нове покоління системи AVN (аудіо-відео навігації) з 7-дюймовим екраном.

В Європі КІА Rio буде запропонований з двигунами об'ємом 1,2 л і 1,4 л., Потужністю від 75 до 109 к.с. з механікою і автоматом.

Оновлена ​​KIA Venga

Через п'ять років з моменту запуску моделі, KIA представляє на Паризькому Автосалоні 2014 оновлену KIA Venga.

Модель зберегла всі основні якості, які так цінує європейський покупець - практичність, універсальність і надійність. Однак тепер автомобіль отримав новий дизайн передньої і задньої частини кузова, більш вишукане опрацювання салону, нові варіанти легкосплавних колісних дисків і більш багатий набір опцій.

Команда європейського дизайн-центру KIA, розташованого у Франкфурті, розробила для оновленого KIA Venga новий дизайн решітки радіатора в стилістиці «ніс тигра». Фірмовий значок KIA тепер розташований не на решітці радіатора, а на передній частині капота. KIA Venga отримала новий передній бампер з інтегрованими протитуманними фарами і світлодіодними денними ходовими вогнями (LED DRL). На задній частині автомобіля горизонтальна хромована обробка з'єднує нові світлодіодні ліхтарі.

Оновлена ​​КІА Venga буде пропонуватися з бензиновими двигунами, об'ємом 1,4 л і 1,6 л, а також з дизельним агрегатом на 1,6 л.

KIA Optima T-Hybrid

Також на стенді KIA буде вперше представлений концептуальний седан KIA Optima T-Hybrid з інноваційним силовим агрегатом, який продемонструє нову технологію зниження витрати палива завдяки використанню «м'якої» гібридної схеми.

Концепт-кар оснащений турбодизельним двигуном 1,7 CRDI і працює в парі з компактним електромотором. Живлення електромотора здійснюється від батареї свинцево-вуглецевих акумуляторів з робочою напругою 48 В.

Новий силовий агрегат дозволяє Optima T-Hybrid в режимах малих швидкостей і рівномірного руху використовувати виключно «електричний» режим, а підзарядка батареї здійснюється за рахунок використання енергії, що виділяється при уповільненні.

Свинцево-вуглецеві акумулятори були використані для нового силового агрегату KIA оскільки, на відміну від літій-іонних - вони не вимагають активної системи охолодження, а процес їхньої утилізації в кінці життєвого циклу є більш простим.

Новий силовий агрегат T-Hybrid дозволить запропонувати клієнтам KIA більш високу потужність автомобіля при зниженні витрат на експлуатацію, при цьому зберігаючи для будь-якої моделі KIA, для якої буде застосована подібна технологія - доступний рівень роздрібної ціни.

Завдяки впровадженню цієї інноваційної системи інженери KIA мають намір домогтися істотного зниження викидів CO2 в атмосферу та збільшення потужності на 15-20% у будь-якої моделі.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com