24.09.2014

«Святкуй День Міста разом із ЗАЗ» – проект від «АвтоЗАЗ-сервіс» набирає обертів.

Проект “Святкуй День Міста разом із ЗАЗ” – захід, який вже знайомий широкому загалу. Існуючи третій рік, він збирає все більше відвідувачів та прихильників. Так, у 2013 році захід відвідали понад 30 000 чоловік у 40 містах у всіх регіонах країни, а за кілька місяців 2014 року - 25 000. Цьогорічний формат передбачає проведення заходів ще ближче до своїх потенційних покупців - у невеликих містах, у селищах міського типу.

Назва проекту “Святкуй День Міста разом із ЗАЗ” походіть від ідеї проводити експозиційні виставки одночасно із святкуваннями  днів міст на центральних площах, на великих майданчиках, забезпечуючи тим самим значну кількість відвідувачів, які можуть «спробувати» автомобілі ЗАЗ. Під час святкування днів міст бажаючі можуть отримати консультацій спеціалістів, рекламно-сувенірну продукцію, а також отримати актуальну  інформацію про автомобілі та цінові пропозиції по бренду ЗАЗ.

До початку осені заходи відбулися у 13 містах: Івано-Франківськ, Комсомольськ, Кам’янець-Подільськ, Мукачеве, Мена, Бердичів, Чернігів, Ковель, Чернівці, Знам’янка, Луцьк, Тернопіль, Червоноград. Кожен з заходів був висвітлений або в регіональному друкованому виданні, або на телебаченні, або в мережі Інтернет.

Крім цього, в рамках проекту «День міста» компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» проводить акцію, під час якої відвідувачі виставки отримують подарунок. А саме – акційний сертифікат, який дає клієнтові право скористатись спеціальної пропозицією, при придбанні автомобілю ЗАЗ до кінця 2014 року.

В рамках спеціальної пропозиції клієнти мають змогу отримати додаткове обладнання (на вибір) за акційною ціною 1,20 грн. з ПДВ.:

1.  Автомагнітола на вибір*;

2. Охоронна система на вибір*.

20 вересня місто-супутник Києва – Бориспіль – відмічав свою 999 річницю. Програма святкування була досить насиченою та багатою на акції. Один з київських дилерів, «Автоцентр на Харківському», провів акцію  “Святкуй День Міста разом із ЗАЗ” у Борисполі, кількість  відвідувачів якої склала більше 8 000 чоловік.

Як і на заходах у інших містах України, у Борисполі була представлена вся модельна лінійка – ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up. Експозиція продемонструвала відвідувачам переваги кожної моделі, а консультанти, що працювали на майданчику, надавали зацікавленим максимальний об’єм інформації про автомобілі та умови їх придбання.

Тепла, дружня атмосфера спілкування на майданчиках по всій країні в рамках проекту “Святкуй День Міста разом із ЗАЗ” дозволяє відвідувачам формувати позитивні враження як про марку ЗАЗ, так і про співробітників, які її представляють.

Чекаємо на відвідування дилерських центрів по всій країні.

ЗАЗ гостинно запрошує!

Нагадуємо про вигідність придбання автомобілів ЗАЗ VIDA з вигодою до 10 000 грн. та ЗАЗ Lanos з вигодою до 7 000 грн.

Більш детальна інформація про моделі ЗАЗ   на сайті www.zaz.ua, а також за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів України безкоштовні).

* з переліку, що є в наявності на складі; при проведенні робіт з встановлення на СТО Дилерського підприємства; роботи зі встановлення – за комерційними цінами, згідно з прайс-листом дилерського підприємства.

Відвідайте сторінки ЗАЗ у соціальних мережах:

www.facebook.com/autozaz.ua

www.vk.com/autozaz_ua

www.youtube.com/user/avtozazua

ДОВІДКА
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ЗАЗ в Україні Філія «АвтоЗАЗ-сервіс». З 2002 року компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представляє продукцію Запорізького автомобілебудівного заводу. Модельна лінійка ЗАЗ представлена ​​автомобілями ЗАЗ VIDA, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos, ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos Pick-up.

Сьогодні «АвтоЗАЗ-сервіс» – це розвинена мережа дилерських центрів по всій Україні; це повний комплекс послуг, починаючи з тест-драйву, продажу автомобілів, страхування, кредитування, і закінчуючи офіційним гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням; це забезпечення високопрофесійної підтримки власників автомобілів ЗАЗ у будь-якій точці України.