25.09.2014

Навчання фахівців мережі СТО "Юниверсал Моторз Груп"

Безперечним є той факт, що головне багатство компанії - це її співробітники. Усвідомлюючи важливість вдосконалення професійних навичок своїх фахівців в такій сфері, як сервіс в автомобільному бізнесі, компанія «Юніверсал Моторз Груп» провела тренінг для технічних фахівців (діагностів) дилерських підприємств.

Навчання на тему "Системи управління двигуном системи EURO - IV" проводилося з 10 по 12 вересня 2014 р. в м. Києві на базі учбового центру компанії ТОВ "Роберт Бош Лтд". В ході тренінгу були вивчені теоретичні аспекти, пізніше відпрацьовані на практиці. У практичній частині слухачі відпрацьовували навички по проведенню діагностики автобусів ЗАЗ А07А і автомобілів ТАТА з двигуном, що відповідає стандарту токсичності EURO- IV.

0

Після закінчення тренінгу представники компанії ТАТА  пан  Nitin Verma і пан Rahul Kamboj вручили учасникам тренінгу Сертифікати, що підтверджують можливість виконання робіт, пов'язаних з силовими агрегатами ТАТА (EURO-IV).

0

Нагадуємо, в компанії «Юніверсал Моторз Груп» з 3 липня по 30 вересня 2014 р. діє вигідна цінова пропозиція. Автобуси і комерційну техніку 2013 роки випуску можна придбати за привабливими цінами – цінами 2013 року. Наприклад, автобус ЗАЗ A07A-41 на 23 посадочних місця пропонується за ціною 5-ти місцевого легкового автомобіля середнього класу.

Гарантійний термін експлуатації становить 2 роки або 100 000 км пробігу. Сервісне обслуговування здійснюється  на всій території України.

Детальна інформація про автомобілі ТАТА – на сайті www.bus-truck.com.ua, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-501-752.

Довідка

Дистриб'юторська компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA і автобусів ЗАЗ, і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, а також її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.