30.09.2014

KIA запрошує на віртуальну екскурсію Паризьким автосалоном!

Відвідати експозицію КІА на Паризькому Автосалоні можна віртуально. Ознайомитись з модельним рядом бренду і побачити всі новинки шанувальники зможуть у режимі онлайн вже з 9 жовтня 2014 року.

Віртуальний тур KIA - перший такий проект в історії марки. Екскурсію можна вчинити на сайті спільноти Google Maps «Views» (Спільнота «Фототури» сервісу Google Карти), де користувачі розміщують свої фотографії та панорамні зйомки.

Віртуальний тур стендом марки, довжиною в 72 метри, дозволить користувачам розглянути 23 автомобіля KIA, які будуть представлені у виставковому центрі Porte de Versailles, і навіть заглянути всередину салонів автомобілів.

По мірі просування експозицією - на моніторах користувачів з'являтиметься інформація про кожного з представлених автомобілів. Інформація буде перекладена на мови більшості країн Європи.

На Паризькому Автосалоні відбудеться європейська прем'єра третього покоління середньорозмірного кросовера KIA Sorento. Для тих, хто не зможе відвідати Автосалон особисто, завдяки сервісу Google View буде представлена ​​можливість отримати в режимі онлайн 360-градусний огляд автомобіля - як зовні, так і в його салоні.

Також KIA демонструє в Парижі інноваційну технологію гібридного дизель-електричного силового агрегату. Вперше її практичне застосування показано на прикладі концептуального седана KIA Optima T-Hybrid.

Паризький Автосалон буде відкритий для широкого загалу з 4 жовтня 2014 року, а Віртуальний Тур KIA стане доступний з 9 жовтня.

Запрошуємо онлайн-користувачів на експозицію KIA в Парижі, за адресою: www.kia.com/eu/parismotorshow

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com