02.10.2014

KIA представляє оновлений компактвен Venga на Паризькому Автошоу!

Корпорація КІА Моторс представила оновлену КІА Venga. Автомобіль отримав новий дизайн, більш якісний інтер'єр і розширений набір додаткових опцій.

Команда дизайнерів з Європейського центру KIA у Франкфурті залишається вірною собі: для оновленої Venga характерна решітка радіатора «ніс тигра», яка тепер збільшена, а фірмовий знак винесений на площину капота.

В КІА Venga фейсліфт протитуманні фари і світлодіодні денні ходові вогні (LED DRL) об'єднані в спільні корпуси. На задній частині автомобіля блоки ліхтарів нової форми візуально з'єднані між собою декоративної хромованою смугою.

Салон оновленої KIA Venga тепер пропонує більш широкий набір опцій, зокрема:

• обігрів рульового колеса

• мультимедійну систему з навігацією KIA AVN з 7-дюймовим дисплеєм

• відеокамеру заднього огляду

• процесор збільшеної продуктивності і можливостями більш швидкого розрахунку маршрутів.

«З'явившись на ринку в 2009 році, KIA Venga була відзначена низкою престижних нагород у галузі дизайну. Ця модель чудово продемонструвала, що цікавий та драйвів характер автомобіля - може бути доступний і тим власникам, спосіб життя яких передбачає вибір саме компактвена», - розповідає Керуючий директор KIA Motors Europe Майкл Коул.

Оновлена ​​KIA Venga має габаритну довжину 4 метри, вона зберегла характерну для цієї моделі колісну базу - 2615 мм. У поєднанні з висотою даху 1600 мм це помітно збільшує простір в салоні.

Всі компактвени Venga оснащуються задніми сидіннями з можливістю поздовжнього переміщення в межах 130 мм та складання спинки в пропорції 60/40. За потреби заднє сидіння може бути повністю складено до рівня підлоги, що дозволяє отримати просторий і універсальний відсік для великогабаритного багажу.

Залежно від конкретного ринку, KIA Venga 2015 модельного року може пропонуватись з шістьма різними варіантами двигунів - бензиновими або дизельними, з робочим об'ємом 1,4 або 1,6 л, потужністю від 77 до 128 к.с. Як варіант трансмісії пропонуються п'яти-або шестиступеневі  механічна, або чотириступенева автоматична.

Всі двигуни оновленого компактвена відповідають екологічному стандарту Euro 5.

Старт європейських продажів оновленої версії KIA Venga запланований на початок 2015 року, конкретні дати запуску моделі на окремих ринках будуть оголошені місцевими представництвами марки.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 14 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Mohave, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Venga.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com