03.10.2014

KIA отримує три нагороди за дизайн на Паризькому Автошоу!

Компанія KIA Motors - тріумфатор конкурсу Automotive Brand Contest 2014, яке проводить Німецька рада дизайнерів (German Design Council) для автомобільних брендів. Цього року бренд КІА удостоївся одразу трьох нагород.

Філософія дизайну КІА в черговий раз збирає лаври. Команда Пітера Шрайера, Почесного президента і головного дизайнера KIA Motors Corporation, виграла в номінації «Команда року» за підсумками роботи на трьох континентах: Кореї, Каліфорнії та Німеччини.

Ще дві нагороди були присуджені автомобілям KIA. Спортивний концепт-кар B-класу Provo, вперше представлений на Женевському автосалоні в 2013 році, отримав приз «Кращий з кращих» в сегменті концепт-карів, а культовий субкомпактний кросовер другого покоління KIA Soul став призером у категорії Exterior Volume Brand.

«Пітер Шрайер і його команда зробили за останні кілька років колосальну роботу, - відзначило жюрі, пояснюючи свій вибір переможця у спеціальній номінації «Команда року». - Фахівці KIA представили  унікальний дизайн, який помітно виділяється із загальної маси і додає бренду легко впізнаваного вигляду».

З цього приводу сам Пітер Шрайер додав: «Першокласний дизайн автомобіля не може з'явитися просто волею випадку - це результат безперервного процесу, в основі якого - жага творчості та увага до деталей. І все ж найбільш важливий аспект - це командний дух, завдяки якому вдається зводити нанівець відстані між континентами. В дизайнерську команду KIA входять представники приблизно 20 національностей, мов і культур - і кожен член команди під час роботи однаково палко прагне до того, аби створити щось притаманне тільки KIA».

Нагадаємо, для нової моделі KIA Soul нинішня нагорода стала вже третьою престижною премією в галузі дизайну після iF Product Design Award і Red Dot Award. Зовнішній дизайн моделі другого покоління розроблений в дизайнерському центрі KIA в Ірвайні (США, штат Каліфорнія).

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей – Carens, Quoris, Cerato, Cee’d, cee’d Sportswagon, pro_ceed, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.

_________________

Офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА – компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт – www.kia.com