06.10.2014

НЕ ПРОСПИ СВІЙ ШАНС Купити автомобіль!

Унікальний шанс придбати автомобіль за спеціальною ціною починаючи з 3 вересня 2014 року тим, хто бажає стати власником новенького Chevrolet, надає офіційний дистриб'ютор CHEVROLET в Україні ТОВ «Дженерал Авто Груп».

Ціни знижені на ряд комплектацій автомобілів Chevrolet Aveo (Шевроле Авео), Chevrolet Cruze (Шевроле Круз), Chevrolet Tracker (Шевроле Трекер), а також Chevrolet Captiva (Шевроле Каптіва).

CHEVROLET AVEO

Chevrolet Aveo

Гарантія

Гарантія на автомобіль 3 роки або 100 тис. км пробігу

mp3 програвач

mp3 програвач

Кондиціонер

Кондиціонер в базі

Дізнатися більше
Зниження ціни на популярний Aveo на 9 100 грн.*, а в порівнянні із вартістю аналогічної моделі за регулярною ціною вигода при купівлі складає 26 620 грн.

Гарантія на авто 3 роки або 100 тис. км пробігу

ABS   +

ESP+TC

Центральний замок з дистанційним керуванням

CHEVROLET CRUZE

ШЕВРОЛЕ КРУЗ

КОМПЛЕКТАЦІЇ ТА ЦІНИ

Зниження ціни на стильний Chevrolet Cruze на 10 400 грн.*, а в порівнянні із вартістю аналогічної моделі за регулярною ціною вигода при купівлі складає 21 600 грн. Загальна вигода до 32000 грн.
CHEVROLET CAPTIVA

ШЕВРОЛЕ КАПТІВА

7 місць

7" сенсорний дисплей

4X4

Камера заднього виду з проекцією на дисплей

подушок безпеки

Зниження ціни на безкомпромісний SUV Chevrolet Captiva на 13 000 грн.*, а в порівнянні із вартістю аналогічної моделі за регулярною ціною вигода при купівлі складає 32640 грн. Загальна вигода до 45 640 грн.

подушок безпеки

ABS +

EBD

Стандартна євророзетка 220V для заднього ряду

CHEVROLET TRACKER

КОМПЛЕКТАЦІЇ ТА ЦІНИ
Зниження ціни на безкомпромісний підкорювач мегаполісів Tracker на 6 500 грн.*, а в порівнянні із вартістю аналогічної моделі за регулярною ціною вигода при купівлі складає 24600 грн. Загальна вигода до 31 100 грн.
Спеціальна цінова пропозиція діє з 3 вересня 2014 р. діє до 30 жовтня 2014 або до повного розпродажу акційних автомобілів в салонах дилерської мережі офіційного дистриб'ютора Chevrolet в Україні ТОВ «Дженерал Авто Груп» на території України, за винятком АР Крим, Луганської та Донецької областей. Кількість акційних автомобілів обмежена. Також нагадуємо, що CHEVROLET в Україні надає можливість скористатися вигідними умовами купити автомобіль в кредит за програмою Chevrolet Finance.
*Зниження ціни вказано для базових комплектацій. Кількість акційних автомобілів обмежена. Ціни вказано станом на 20.09.2014 року. Всі розрахунки в гривнях. Виробник та продавець залишають за собою право змінювати комплектації і ціни на автомобілі.