16.10.2014

А ПРОДАЖІ ВСЕ КРУТІЩІ - 300 000 ЗАМОВЛЕНЬ НА ПОПУЛЯРНИЙ КРОСОВЕР OPEL MOKKA

• Бестселер: кросовер стає справжнім улюбленцем клієнтів
  • Лідер сегменту: з найбільшим обсягом продажу в своєму сегменті в Європі в серпні
  • Кришталево чистий: доступний з новим, скромним 1,6-літровим турбодизелем з початку 2015

Рюссельсхайм. "Справи у Opel дійсно йдуть добре", сказав Юрген Клопп, тренер «Боруссія» Дортмунд, німецького футбольного клубу Бундесліги, коли він їхав на Mokka вперше. Очевидно, що це не просто правда про компанію, але і про Mokka. Протягом двох років з моменту появи його на ринку, субкомпактний позашляховик був замовлений 300000 разів. Продажі Mokka дуже активізувалися останнім часом. Останні 100 000 замовлень були зафіксовані в останні сім місяців. У серпні, бестселеру Opel навіть вдалося обігнати всіх конкурентів у своєму сегменті в Європі. Mokka є третім найбільш продаваним автомобілем у лінійці Opel, відстаючи від Corsa і Astra, але випереджаючи Insignia і Zafira.

В даний час, субкомпактний сегмент SUV є найбільш швидкозростаючим в автомобільній промисловості. Порівняно з минулим роком, реєстрації в Європі майже подвоїлися. Mokka став бестселером без врахування національних кордонів. Дворазовий переможець премії «Автомобіль року» в номінації «Повнопривідні автомобілі» є лідером у своєму сегменті в Німеччині, утримуючи майже 24 відсотки ринку, в Австрії - приблизно 22 відсотка, а у Фінляндії - 27 відсотків. Opel Mokka досяг частки ринку в сегменті 15 відсотків з січня по серпень 2014 року і займає третє місце в Європі.

0

"Mokka прекрасно інтерпретує наше визначення захоплюючої моделі з ультра-сучасними технологіями за доступною ціною", - сказав Пітер Крістіан Кюсперт, віце-президент з продажу і післяпродажного обслуговування Opel Group. "Ми в захваті від нашого бестселера серед компактних позашляховиків. Все це є гарантією успіху і невід'ємною частиною нашої стратегії просування моделі. Наступним кроком буде поява нового «тихого» дизельного двигуна 1.6 CDTI, що, безумовно, дасть Mokka ще більший імпульс".

Уточнення по перевазі: новий 1.6 CDTI

0

Mokka вразить не тільки своєю стильною зовнішністю, сучасним повним приводом і просторим салоном - з початку 2015 року, він також буде доступний з 100 кВт / 136 к.с. 1,6 CDTI турбо дизель. «Тихий дизель», надзвичайно компактний двигун з чотирма циліндрами, замінить поточний 1,7-літровий дизель в лінійці Mokka. Це дасть більше потужності й крутного моменту - до шести к.с. і 20 Нм, а також значно знизить витрата палива. Оновлений 1.6 CDTI є частиною нового сімейства все-алюмінієвих дизельних двигунів Opel. 320 Нм крутного моменту, від 0 до 100 км / год за 9,9 секунди, і максимальна швидкість 191 км / ч - все це цифри, які підкреслюють задоволення від водіння. «Тихий дизель» також надзвичайно економічний і доброзичливий до навколишнього середовища: зі стандартною системою Start / Stop, 1.6 CDTI Mokka споживає всього 4,1 л / 100 км в змішаному циклі, видаючи лише 109 г / км CO2. Це майже 0,5 л / 100 км менше палива і 11 г / км менше CO2, ніж попередник 1,7-літрової версії. Цей новий дизельний двигун відповідає жорстким стандартам Євро 6.